خبرگزاري مهر، عليرضا عباسيان گفت: در ميان آجيلها، بيشتر فندق و بادام و تا حدودي پسته را توصيه ميكنيم. همچنين، خوردن تخمه كدو، آفتابگردان، تخمه ژاپني و تخمه هندوانه هم خوب است؛ اما گردو ممكن است افراد را تا حدودي اذيت كند. به علاوه، بادام زميني يا بادام هندي هم به دليل گرمي و خاصيت
آلرژني كه دارند ميتوانند تا حدودي براي بدنهايي كه ضعيفتر هستند، اذيت كننده باشند.
وي افزود: اگر اين تركيبات با هم مخلوط شوند، باز اذيتش بيشتر ميشود. براي مثال مصرف انواع باقلواها چون معمولاً تنوعي از اين آجيلها را دارند و به آنها انواع شيرينكنندهها و گاهاً مواد نگهدارنده ميزنند، ممكن است اذيت كننده باشند.
اين متخصص طب سنتي با عنوان اين مطلب كه هر روز يك مدل آجيل بخوريد، گفت: براي مثال يك روز تخمه كدو ميل كنيد و روز بعد چند بادام بخوريد. فاصلهگذاري بين مواد غذايي مهم است و بلافاصله بعد از مصرف يك سري آجيل و شيريني، غذا خورده نشود. يك مقدار گرسنه بودن توصيه ميشود و بهتر است هميشه سير از سر سفره بلند نشويم و هنگام بلند شدن از سر سفره يك مقدار گرسنه باشيم.