خبرگزاري مهر، علياكبر محرابيان، وزير نيرو با اشاره به هوشمندسازي كنتورهاي آب و برق در گفتوگويي تلويزيوني گفت: در زمينه هوشمندسازي كنتورهاي آب بسيار عقب هستيم و راه نرفته بسيار داريم، اميدواريم با فناوريهاي شركتهاي دانش بنيان كشور بتوانيم در سالهاي آينده كمبودهاي اين بخش را جبران كنيم.
وي با اشاره به توزيع بيش از ۶۰ درصد برق كشور از طريق كنتورهاي هوشمند برق افزود: برنامه نصب كنتورهاي هوشمند برق با اولويت مشتركان پرمصرف صنعتي، كشاورزي و ادارات به اجرا درآمده است.
محرابيان بيان كرد: در دو سال گذشته بيش از ۲ ميليون كنتور هوشمند در سراسر كشور براي مشتركان خانگي نصب شده است و اين برنامه ادامه دارد تا بتوانيم در اقدام جهادي، اين بخش از مصرف را به كنتورهاي هوشمند متصل كنيم.
وزير نيرو با اشاره به فوايد استفاده از كنتور هوشمند گفت: مشتركان با استفاده از كنتورهاي هوشمند برق ميتوانند، هزينههاي برق را مديريت كنند.