خوزنا : رئيس پليس راه خوزستان: جلوي تانكرهاي عراقي را در تعطيلات نوروزي بگيريد
یکشنبه، 27 بهمن 1392 - 14:37 کد خبر:33415
رئيس پليس راه خوزستان ممنوعيت تردد تانكرهاي عراقي را در زمان تعطيلات نوروزي خواستار شد. قاسم قدرتي در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به افزايش حجم ترافيك راه ها در تعطيلات نوروزي گفت: با توجه به حوادث رانندگي كه تانكرهاي حامل سوخت عراقي مي تواند داشته باشد، ضروري است تردد آنها از 20 اسفند ماه تا 17 فروردين ماه در خوزستان ممنوع شود.
وي با بيان اينكه درخواست ممنوعيت تردد اين تانكرها به راهور ناجا هر سال اعلام مي شود، افزود: متاسفانه اين ممنوعيت در سال 92 به صورت منقطع و در دو بازه زماني (از 27 اسفند 91 تا 6 فروردين 92 و از 12 فروردين 92 تا 16 فروردين 92) اعمال شد و هدف ما به طور كامل محقق نشد.
به گفته وي، با وجود درخواست ممنوعيت و محدوديت تردد در مسير ايذه و دهدز در سال گذشته، اين امر نيز محقق نشد و در همين مسير بود كه سانحه رانندگي اتفاق افتاد.
قدرتي همچنين تاكيد كرد: با توجه به حجم ترافيك جاده ها، انتظار داريم بيشتر حمل و نقل مسافران به ويژه راهيان نور با استفاده از سيستم حمل و نقل ريلي صورت گيرد.
عضو شوراي ترافيك استان عدم استفاده از اتوبوس هاي فرسوده يا خط شهري در كاروان هاي راهيان نور را نيز خواستار شد و گفت: هر چند اين مساله يك سياست كلي است اما سال گذشته تعدادي از ادارات و سازمان هاي دولتي به صورت خودسرانه از اين اتوبوس ها استفاده مي كنند.
قدرتي پيشنهاد داد كه در يادمان هاي شهدا اماكني به وسايل رفاهي مجهز و براي استراحت رانندگان كاروان هاي راهيان نور اختصاص يابد تا خستگي اين رانندگان باعث بروز سانحه نشود.
محدوديت حركت در شب، همكاري سپاه براي تشكيل تيم هاي گشتي در مسير يادمان ها و اقدامات سختگيرانه براي جلوگيري از تردد خودروهاي داراي نقص فني از ديگر مواردي بود كه فرمانده پليس راه خوزستان براي تامين ايمني راه ها در تعطيلات نوروزي ضروري دانست.