سرمربي فولادخوزستان با تمجيد نمايش تيمش برابر نفت تهران ميگويد هيچ مخالفتي با تعويق ديدار تيمش برابر استقلال در رقابتهاي ليگ برتر ندارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسين فركي در نشست خبري پس از تساوي يك بر يك تيمش برابر نفت تهران درباره اين ديدار گفت: باتوجه به اينكه اين ديدار ميان تيمهاي دوم و سوم جدول برگزار ميشد، پيشبيني يك بازي سخت را داشتيم. پيشبيني ميشد كه يك بازي جاندار، پرتحرك باتوجه به حساسيتهاي اين بازي پيش رو داشته باشيم كه روي عملكرد بازيكنان تاثير منفي بگذارد اما امروز هر دو تيم آمده بودند تا بازي را ببرند و بازي خوب، روان و هدفمندي را از سوي دو تيم شاهد بوديم كه تلاش ميكردند به هر سه امتياز دست يابند. ما در نيمه اول به هدفمان رسيديم كه ميخواستيم بازي خوبي را ارائه دهيم و به گل برسيم اما در همان نيمه نشد و گل را دريافت كرديم و كار مساوي شد. فكر ميكنم در نيمه اول ميتوانستيم حتي سه گل هم بزنيم.
او افزود: درنهايت ما در خانه حريف بازي بسيار هجومياي را ارائه داديم و ميخواستيم پيروز شويم. اين تيم بيدليل در اينجاي جدول نايستاده است. آنها تيمهاي مدعي را بردهاند ولي ما توانستيم با كنترل بازي، به آنها اجازه خطرساز شدن روي دروازه خودمان را ندهيم. من فكر ميكنم آنها موقعيت چنداني براي گلزني نداشتند و زور گل زدن در جريان بازي را هم نداشتند. درنهايت ديديد كه امتيازها تقسيم شد و اين هدف دوم ما بود كه حداقل دست پر به اهواز برگرديم تا در سه بازي آينده به اهدافمان برسيم.
سرمربي فولادخوزستان ادامه داد: هدف ما قهرماني است و ميتوانيم اين را رقم بزنيم. اميدوارم اين اتفاق بيفتد چون دوست داريم اين قهرماني را به مردم خوب خوزستان تقديم كنيم و اگر نتوانيم قهرمان شويم حداقل مثل سال گذشته سهميه آسيايي بگيريم و در آسيا حاضر شويم. بايد حوصله كنيم تا ليگ به پايان برسد. ما بايد در دو بازي پيش رويمان يعني تراكتورسازي و استقلال در خانه پيروز شويم و البته بايد براي بازي روز ششم اسفندماه برابر الجيش در ليگ قهرمانان آسيا كه در قطر است هم خودمان را آماده كنيم.
او در پاسخ به اين سوال كه موضعتان درباره ديدار تيمش با استقلال و تاريخ برگزاري آن چيست؟ اظهار كرد: من از اول هم مخالف تعويق بازي تيمم با استقلال نبودم و همان موقع هم در مصاحبهاي به اين اشاره كردم. صحبت من اين است كه بايد منافع تيم من هم لحاظ شود. به هر حال استقلال و ما نمايندگان ايران در آسيا هستيم. دوست داريم به اين تيم كمك كنيم و من از اين بابت مخالفتي ندارم. البته تصميم گيرنده نهايي در اين ماجرا سازمان ليگ است تا ببينيم چه ميشود. در مجموع بايد منافع همه حفظ شود تا بتوانيم از نام ايران دفاع كنيم. ما هر كمكي كه لازم باشد انجام ميدهيم و اعتقاد داريم همكاري بايد وجود داشته باشد.