خوزنا : چرا شركتهاي برپاكننده نمايشگاههاي بهاره خوزستان از استانهاي ديگر ميآيند؟
یکشنبه، 18 اسفند 1392 - 12:07 کد خبر:33646
نشست خبري رئيس صنعت، معدن و تجارت خوزستان با حاشيه هايي همراه بود وي به سئوال خبرنگار فارس درباره اينكه چرا شركتهاي برپاكننده نمايشگاههاي بهاره در استان خوزستان از استانهاي ديگر ميآيند پاسخي نداد!
به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، نخستين نشست خبري اميرحسين نظري رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان در دولت يازدهم برگزار شد.
اين نشست خبري ظهر امروز در سالن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان با حضور خبرنگاران رسانههاي گروهي و خبرگزاريها انجام شد كه حاشيههايي به همراه داشت.
*نشست خبري رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان در آستانه سال نو و عيد نوروز برگزار شد و اميرحسين نظري درباره اقدامات انجام شده براي اين مناسبت، توضيحاتي ارائه كرد.
*بيشتر وقت نشست خبري رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان به بحث توزيع سبد كالاي دولت تدبير و اميد اختصاص يافت و خبرنگاران سئوالات زيادي در اين باره پرسيدند.
*بازار شب عيد در استان خوزستان از ديگر مسائل مطرح شده در نشست خبري رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت بود كه سئوالاتي در اين باره نيز پرسيده شد.
*با اينكه اين برنامه، نخستين نشست خبري رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با اصحاب رسانه در دولت يازدهم بود ولي با حدود 40 دقيقه تاخير آغاز شد.
*اميرحسين نظري رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان در دولت دهم به اين سمت منصوب شد و ابقاي وي در اين سمت توسط دولت جديد نيز صورت گرفته است.
*برخي از خبرنگاران به خاطر اينكه ديگران نتوانند سئوالي بپرسند سئوالاتي خارج از بحثهاي مطرح شده در نشست خبري رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان پرسيدند.
*در زمان پرسش خبرنگاران، خبرنگار فارس سئوالي درباره كيفيت كالاهاي ارائه شده در سبد كالاي خوزستانيها پرسيد كه با واكنش تند رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان روبرو شد گفت: برخي با اين كارها ميخواهند شيطنت كنند.!
*وي در پاسخ به برخي سئوالات مطرح شده در اين نشست خبري خطاب به خبرنگاران گفت: بايد نيمه پر ليوان را هم ديد كه يكي از خبرنگاران در پاسخ به اين كلام وي بيان كرد: هميشه مسئولان نيمه پر ليوان را بيشتر از آن چيزي كه هست توصيف ميكنند لذا بايد خبرنگاران نيمه خالي ليوان را ببينند.
*نظري به سئوال خبرنگار فارس درباره اينكه چرا شركتهاي برپاكننده نمايشگاههاي بهاره در استان خوزستان از استانهاي ديگر ميآيند پاسخي نداد.!
*يكي از افراد حاضر در اعتراض به سوالات ديگران، حق هر نفر را يك سوال دانست ولي نوبت به خودش كه رسيد 2 سئوال را مطرح كرد كه با خنده خبرنگاران روبرو شد.
*از نكات مهم سخنان رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان ميتوان اين جمله كه «اجازه نميدهيم كالاهاي خارجي در نمايشگاههاي بهاره توزيع شود» اشاره كرد.