خوزنا : راهاندازي تور يك روزه شوشترگردي
جمعه، 8 فروردین 1393 - 15:35 کد خبر:33704
رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شوشتر از راهاندازي تور يك روزه شوشترگردي از امروز تا پايان تعطيلات نوروزي خبر داد.
عليمحمد چهارمحالي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار كرد: تور شوشتر گردي ابتكاري است كه براي معرفي بيشتر و بهتر آثار تاريخي شوشتر به كار بسته شده است.
وي با اشاره به همكاري شهرداري شوشتر در اين زمينه گفت: شهرداري شوشتر در راهاندازي اين تور يك روزه همكاري زيادي با ميراث فرهنگي كرده است و سرويسهاي اياب و ذهاب در اين زمينه به صورت رايگان در اختيار گردشگران قرار ميگيرد.
وي افزود: گردشگران ميتوانند بدون استفاده از خودروهاي شخصي خود با استفاده از خودروهاي در اختيار قرار گرفته شهرداري شوشتر و با حضور تورليدرهاي آموزش ديده به صورت رايگان از سايتهاي تاريخي شوشتر بازديد كنند.
چهارمحالي خاطر نشان كرد: در اين تور سه الي چهار ساعته گردشگران از سايتهاي قلعه سلاسل، آبشارهاي شوشتر، مسجد جامع و امامزاده عبدالله بازديد ميكنند.
وي تاكيد كرد: در روزهاي گذشته بازديد كنندگان از سايتهاي تاريخي شهرستان شوشتر افزايش زيادي داشته و نسبت به روزهاي نخستين نوروز قابل مقايسه نيست كه آمار دقيق اين حضور به اطلاع رسانهها خواهد رسيد.