خوزنا : مسئولان نسبت به حادثه تعرض به حريم دانشگاه شهيد چمران واكنش نشان دهند
جمعه، 22 فروردین 1393 - 13:07 کد خبر:33737

رعايايي خواستار شد: واكنش مناسب مسئولان نسبت به حادثه تعرض به حريم دانشگاه شهيد چمران

سرپرست دانشگاه شهيدچمران اهواز با گلايه از عدم ابراز واكنش مناسب از سوي مسئولان و مديران استان نسبت به حادثه تجاوز به حريم اين دانشگاه و تخريب بخشي از ديوار كوي استادان در آخرين روزهاي سال گذشته، از پيگيري موضوع از طريق مراجع قضايي و امنيتي خبر داد و گفت: انتظار داريم مردم  و رسانه ها نسبت به دانشگاه خود حساسيت داشته باشند تا كسي جرات نكند به اين سادگي به حريم دانشگاه تعرض كند.

 

دكتر محمد رعايايي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي‌وآموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خوزستان - با اشاره به تخريب شبانه ديوار كوي استادان اين دانشگاه در 28 اسفند 92، اظهارداشت: در رابطه با تخريب ديوار دانشگاه و يا به عبارتي تجاوز به حريم دانشگاه، بايد در نظر داشت كه دانشگاه يك مؤسسه عام‌المنفعه دولتي و ملي است و متعلق به يك شخص، گروه خاص يا حتي يك شهر نيست.

 

وي افزود: از سوي ديگر دانشگاه همانند مساجد، حوزه هاي علميه و به طور كلي مراكز علمي و تحقيقاتي از جايگاه مقدسي برخوردار است، زيرا علم در ذات خود يك موضوع مقدس بوده و در دين اسلام هم جايگاه آن مورد تاكيد قرار گرفته است. آن‌گاه در استان خوزستان بايد حرمت دانشگاه به قدري مورد خدشه قرار گيرد كه فردي با داشتن حكم دادگاه، مدعي زمين‌هاي دانشگاه شود؛ در حالي كه اين زمين ها حدود سال 50 به تملك دانشگاه در آمده و ديواركشي و حصاركشي شده است.

 

سرپرست دانشگاه شهيدچمران اهواز با توصيف جزئياتي از وقوع اين حادثه، افزود: فردي پس از چهل و اندي سال مدعي زمين‌هاي دانشگاه شده‌است و با حكم قضايي شبانه در ساعت 5 و 45 دقيقه صبح كه همه مردم در خواب هستند، به كوي استادان تعرض و با بلدوزر و با همراهي نيروي انتظامي ديوار دانشگاه را تخريب كرده‌است؛ به طوري‌كه از صداي تخريب ديوار، هيأت علمي و ساكنان كوي استادان دانشگاه، وحشت زده شدند. 

رعايايي با ابراز شگفتي از تدارك دقيق زمان اين حادثه از سوي فرد متعرض، ادامه داد: اين واقعه درست در زمان و موقعيتي سازمان دهي شد كه در همان روز دانشگاه در حال تغيير مديريت بود. 

وي با بيان اين كه از سوي ديگر مسئولان و مديران استان نيز حساسيت و واكنش آن چناني كه بايد در رابطه با تجاوز به حريم دانشگاه به خرج دهند، را نشان ندادند و اطلاع رساني جدي نيز توسط رسانه ها انجام نشد، تصريح كرد: در واقع دانشگاه در اين ميان مظلوم واقع شد و ديوار كوي استادان دانشگاه هم چنان در حدود 60 متر تخريب شده باقي مانده است و اين در شرايطي است كه اين حادثه ابعاد امنيتي نيز داشته است، زيرا درست در روز قبل از عيد و در بازه زماني تعطيلات عيد نوروز كه بيشترين نياز به تامين امنيت در كوي و دانشگاه وجود دارد، اتفاق افتاد. 

سرپرست دانشگاه شهيد چمران اهواز خاطرنشان كرد: در حال حاضر هم چنان پيگير پاسخگويي در رابطه با اين موضوع از مقامات مختلف هستيم و از نظر قضايي و امنيتي اين حادثه را پيگيري مي كنيم تا به صورت ريشه اي حل شود و انتظار داريم خود مردم حساسيت داشته باشند و نسبت به مال خود و دانشگاه خود حساسيت و تعصب به خرج دهند تا كسي جرأت نكند به اين سادگي و در شرايطي اين چنيني به دانشگاه تعرض كند. 

رعايايي افزود: اگر از اين حادثه پيشگيري نشود بعيد نيست اين تعرض در مكان هاي ديگر نيز اتفاق افتد و دور از ذهن نخواهد بود كه در زمان هاي ديگر هركسي ادعايي در رابطه با زمين هاي در تملك دانشگاه داشته باشد.