خوزنا : همايش " بانوان حج‌گزار " خوزستان برگزار مي‌شود
جمعه، 22 فروردین 1393 - 13:17 کد خبر:33741

مديركل حج و زيارت خوزستان از برگزاري همايش " بانوان حج‌گزار " همزمان با هفته گراميداشت زن در استان خبر داد. 

ناصر حويزاوي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) -منطقه خوزستان- اظهار كرد: اين همايش با هدف ترويج فرهنگ ديني، حجاب و عفاف، تبيين جايگاه بانو حضرت فاطمه زهرا(س) و تحقق فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص فرهنگ و اقتصاد، در شهرهاي مختلف استان برگزار مي‌شود. 

وي ادامه داد: با توجه به اين‌كه بسياري از حج‌گزاران تمتع امسال استان خوزستان خانم‌ها هستند لذا جهت تجليل از بانوان حج گزار و فرهيخته در زمينه همايش در استان برگزار مي‌شود. اين همايش 29 فروردين ماه در آبادان، 30 فروردين ماه در دزفول و ماهشهر و 31 فروردين ماه در اهواز برگزار خواهد شد. 

مديركل حج و زيارت خوزستان در ادامه به آغاز مرحله دوم اعزام زائران خوزستاني به عمره اشاره كرد و گفت: مرحله دوم اعزام‌ها از 7 فروردين ماه آغاز شد و در هفته 2 تا سه پرواز از فرودگاه اهواز به سوي سرزمين وحي انجام مي‌شود. اين اعزام ها تا 5 تيرماه ادامه پيدا مي‌كند. 

حويزاوي افزود: در مرحله نخست اعزام زائران خوزستاني حدود 13 هزار نفر به عمره مشرف شدند. پس از پايان اعزام در مرحله دوم نيز سازماندهي و انجام مقدمات حج تمتع آغاز مي‌شود. 

وي اظهار كرد: در حج تمتع امسال نزديك به 3 هزار نفر از استان خوزستان مشرف خواهند شد