خوزنا : آخرين وضعيت استخدام و افزايش حقوق معلم ها
یکشنبه، 31 فروردین 1393 - 01:57 کد خبر:33788



وزير آموزش و پرورش درباره آخرين وضعيت آزمون استخدامي مربيان پيش دبستاني گفت: در هفته جاري جلسه‌اي را با معاونت توسعه نيروي انساني رياست جمهوري برگزار و جزئيات آزمون را مشخص مي كنيم.

به گزارش مهر، علي اصغر فاني در حاشيه برگزاري مراسم روز زن در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي درباره تعيين تكليف آزمون استخدامي مربيان پيش دبستاني توضيح داد: هر استخدامي بايد به تاييد نهايي اين معاونت برسد و پس از اينكه هماهنگي‌هاي لازم انجام شد جزئيات آن را اطلاع رساني مي‌كنيم.

فاني با بيان اينكه منابع اعتباري استخدام مربيان پيش دبستاني تامين مي شود، درباره افزايش حقوق معلمان نيز گفت: تصميم گيري درباره اين موضوع نيز در اين هفته به نتيجه مي رسد تا بتوانيم بخشي از زحمات اين معلمان را پاسخ دهيم.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر ايجاد معاونت اقتصادي كه يكي از برنامه‌هاي عنوان شده در اوايل وزارتش بود، گفت: آموزش و پرورش احكامي را به نمايندگان مجلس پيشنهاد داده‌ است كه مورد تصحيح مجلس قرار گرفته و بسياري از اين احكام در راستاي ارتقاي اقتصاد آموزش و پرورش است كه از جمله مي‌توان به توسعه مشاركت اشاره كرد و اينكه بتوان خدمات آموزشي را از بخش خصوصي خريداري كرده و اقدامي در جهت اقتصاد آموزش و پرورش انجام داد.

به گفته وزير آموزش و پرورش،اجراي طرح هزينه فايده براي نيم درصد از مدارس در سال جاري بخشي از اين برنامه‌هاست كه در راستاي ارتقاي اقتصاد آموزش و پرورش است كه به تصويب نمايندگان مجلس نيز رسيده است.همچنين بايد بتوانيم در آموزش و پرورش تسهيلاتي را براي توسعه بخش خصوصي مدارس قائل شويم. فاني درباره برنامه هايش مبني بر پر كردن صندلي‌هاي خالي مدارس غير دولتي گفت: تلاش‌هاي زيادي طي هشت ماه گذشته با اين هدف انجام شده كه در سال تحصيلي۹۴-۹۳ اجرا مي شوند.

وزير آموزش و پرورش درباره كتاب‌هاي درسي آموزش و پرورش نيز توضيح داد: بسياري از كتاب‌هاي مهر ۹۳ از چاپ خارج شده و در انبارها هستند. با برنامه ريزي صورت گرفته امسال هيچگونه مشكلي براي توزيع كتاب‌هاي درسي در سراسر كشور نداريم .چند كتاب در پايه چهارم جديد التاليف است و تغييرات كمتري در كتابهاي چهارم ابتدايي ايجاد شده اما كتاب‌هاي پايه هشتم داراي تغييرات كلي است و مسئولين سازمان پژوهش‌ها و برنامه ريزي و دفتر توزيع توليد كتاب‌هاي آموزشي، كتاب‌ها را به موقع در اختيار دانش آموزان قرار مي دهند.

وزير آموزش و پرورش درباره مشكلاتي كه در باره مشكلات محتواي ويرايشي در سال تحصيلي ۹۳-۹۲ وجود داشت، گفت: جلسه‌اي را با فرهنگستان داشتيم و مقرر شد دستور العمل ويرايش فرهنگستان براي كتب درسي اجرا شود تا ايرادات كتابهاي درسي كمتر از گذشته باشد.

وي در پاسخ به خبرنگاري براي اجرايي شدن بيمه طلايي فرهنگيان گفت: بيمه طلايي قبلي فرهنگيان تا زمان صدور كارت جديد آنها تا پايان ارديبهشت ماه مهلت دارد. ضمن آنكه تغييراتي در بيمه طلايي فرهنگيان داده شده كه پس از صدور كارت آن را اطلاع رساني خواهيم كرد