خوزنا : ضرورت تلاش براي افزايش آمار ازدواج در خوزستان
دوشنبه، 30 تیر 1393 - 13:28 کد خبر:34601

معاون سياسي اجتماعي استانداري خوزستان بر ضرورت تلاش براي افزايش آمار ازدواج در خوزستان تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)-منطقه خوزستان- فرج‌اله خبير در جلسه شوراي هماهنگي ثبت احوال استان كه در محل استانداري خوزستان برگزار شد، گفت: براي تهيه كارت ملي هوشمند براي تمامي شهروندان خوزستاني به اعتباري 40 ميليارد ريالي نياز است.
وي با اشاره به اينكه در استان خوزستان در ازاي هر يك‌هزار نفر يك دفتر پيشخوان دولت وجود دارد، افزود: بايد به سمتي حركت كنيم تا كارها براي ارايه خدمات مطلوب‌تر به مردم به صورت الكترونيكي انجام شود. ثبت وقايع حياتي به دليل كاربرد اين اطلاعات در برنامه‌ريزي‌هاي كلان از اهميت بسياري برخوردار است.
خبير تصريح كرد: استان خوزستان از نظر آمار زاد و ولد در وضعيت خوبي قرار دارد، اما بايد تلاش شود كه آمار ازدواج در استان افزايش يابد تا تركيب جمعيت متناسب‌تر از گذشته شود.
 وي همچنين خواستار بررسي آمارهاي دوره‌هاي 5 ساله و 10 ساله جمعيت و شناخت بيشتر از مسائل مربوط به جمعيت مانند نرح ازدواج و طلاق، مرگ و مير و تركيب جمعيتي شد.
به گزارش ايسنا‏، بهنام مريدي مديركل ثبت احوال خوزستان نيز در اين نشست با ارايه آمار جمعيت استان، گفت: بر اساس آمار، جمعيت خوزستان تا خردادماه امسال 4 ميليون و 730 هزار و 431 نفر است.
وي با اشاره به اينكه 71 درصد از جمعيت استان در شهرها زندگي مي‌كنند، افزود: از تعداد كل جمعيت استان 3 ميليون و 369 هزار و 790 نفر در شهرها زندگي مي‌كنند. همچنين 51 درصد جمعيت استان مرد و 49 درصد زن هستند.
مديركل ثبت احوال خوزستان با اشاره به اينكه در سال گذشته خوزستان برترين استان از نظر ثبت وقايع حياتي در كشور بوده است‏، بيان كرد: در سه ماهه نخست امسال 99 درصد از ولادت‌ها در استان خوزستان در زمان قانوني و به هنگام ثبت شده است.
مريدي گفت: با توجه به اينكه ثبت وفات بايد ظرف مدت 10 روز انجام شود، در سه ماهه نخست امسال بيش از 91 درصد از فوت‌ها در استان به هنگام ثبت شده است.