خوزنا : پايان اردوي استقلالخوزستان در تركيه
سه شنبه، 31 تیر 1393 - 17:14 کد خبر:34624
تيم فوتبال استقلالخوزستان درحالي اردوي تركيه خود را به پايان رساند كه در اين اردو از سه ديدار تداركاتياي كه برگزار كرد، به دو تساوي و يك برد دست پيدا كرد.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خوزستان- آبيپوشان خوزستاني كه امسال دومين حضور خود را در ليگ برتر كشور تجربه مي كنند، براي آمادگي بيشتر جهت حضور در مسابقات، پس از برگزاري اردوهايي در ايران، براي برپايي اردويي خارجي،20 تيرماه تهران را به مقصد استانبول ترك كردند.
شاگردان ويسي در اردوي تركيه سه ديدار تداركاتي برگزار كردند كه در اولين ديدار خود مقابل گلوريا روماني به تساوي رسيدند، در دومين بازي تداركاتي برابر تيم العرابي عربستان پيروز شدند و در آخرين بازي نيز با تيم يواسالجر، قهرمان الجزاير روبهرو شدند كه به تساوي رضايت دادند.
تيم فوتبال استقلال خوزستان پس از پشت سر گذاشتن اردويي ده روزه، بامداد امروز (سهشنبه) وارد تهران شدند.
ويسي، سرمربي آبيپوشان از اردوي تركيه و شرايط موجود در آنجا ابراز رضايت كرده و آن را محك بسيار خوب و جدياي براي تيمش دانسته است.
استقلاليها سه روز به استراحت ميپردازند و سوم مردادماه نيز در ديدار تداركاتي ديگر در اهواز به مصاف نفت مسجدسليمان ديگر نماينده استان در رقابتهاي ليگ برتر كشور خواهند رفت.
آبيپوشان خوزستاني در هفته اول ليگ برتر كشور روز جمعه (10 مردادماه) از ساعت 19 و 40 دقيقه در ورزشگاه غدير اهواز پذيراي گسترش فولاد تبريز هستند.