خوزنا : محبوب‌ترين مجموعه گردشگري استان خوزستان كجا است؟
دوشنبه، 6 مرداد 1393 - 13:02 کد خبر:34699

دبير انجمن دوستداران و پژوهشگران شهرستان دزفول معتقد است: تفريح‌گاه ساحلي دز محبوب‌ترين مجموعه گردشگري استان خوزستان محسوب مي‌شود.
محمد آذركيش در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي و هنري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهار كرد: رود دز از ميان شهر دزفول عبور مي‌كند و سبب شده در ساحل آن پارك‌هاي ساحلي متنوع و جذابي در شهر دزفول احداث شود كه يكي از محبوب‌ترين آن‌ها، تفريحگاه ساحلي دز معروف به علي كله است.
وي با بيان اينكه تفريحگاه ساحلي دز در پايين دست سد تنظيمي دز و شمال شهر دزفول واقع شده است توضيح داد:  مساحت اين پارك 155000 متر مربع بوده كه از اين مساحت 42800 متر مربع آن به فضاي سبز اختصاص يافته است. در محدوده اين تفريحگاه ساحل‌سازي مناسبي صورت گرفته و كانالي به طول كل پارك در كنار محل‌هاي نشيمن ايجاد شده كه ضمن متبوع‌تر كردن فضاي آن، فرصت شنا براي افراد ناآشنا با فن شنا را نيز فراهم كرده است.
آذركيش تصريح كرد: براي آسايش و راحتي گردشگران در اين مجموعه، شهرداري دزفول صفه‌هايي سر پوشيده احداث نموده است. آب زلال و فضاي فرح‌بخش علي كله به خصوص در فصول گرم سال فرصتي مغتنم براي شنا و استفاده از فضاي آرامش بخش ساحل دز را فراهم آورده است .
اين دوستدار ميراث فرهنگي توضيح داد: يكي از ويژگي‌هاي جذاب اين مجموعه تفريحي رستوان سنتي زيگورات است كه با الگوگيري از بناي ارزشمند چغازنبيل خوزستان و در سه طبقه با نمايي آجري و نورپردازي با مشاركت شهرداري و سرمايه‌گذاري بخش خصوصي احداث شده و شامل رستوران، كافي‌شاپ و چايخانه است كه اطراف آن نيز به شكل مناسبي محوطه سازي شده است.
او با اشاره به اينكه در فصول بهار و تابستان و به ويژه  ايام  نوروز گردشگران بسياري از شهرهاي مختلف خوزستان به علي كله مي‌آيند تا از فضاي خنك و زيباي آن استفاده نمايند اظهار كرد: همين استقبال موجب شد شهرداري دزفول عمليات احداث  كمپ‌هايي براي اسكان و نيز ايجاد استخري براي استفاده بانوان از اين مجموعه را آغاز كند كه پيشرفت فيزيكي خوبي تاكنون داشته‌ است.يك پارك آبي نيز در بخشي از اين تفريحگاه توسط بخش خصوصي احداث گرديده است.
آذركيش ادامه داد: براي امنيت بيشتر گردشگران از اين مجموعه پايگاه امداد ساحلي و غريق نجات نيز در سال 1392 احداث شده و گروه‌هاي امداد و نجات در اين پارك مستقر هستند.
او افزود: از ديگر جذابيت‌هاي اين پارك ساحلي، منظره زيباي سد تنظيمي دز است كه به صورت زيبايي نورپردازي شده و نسيم خنكي از سر ريز دريچه‌هاي آن، هواي علي كله را مطبوع‌تر مي‌نمايد.
اين دوستدار ميراث فرهنگي خاطرنشان كرد: فضاي سبز وسيع كنار ساحل به همراه وسايل بازي و تفريحي متنوعي كه دارد مكمل زيبايي براي رود دز شده و سبب شده علاوه بر ماه‌هاي گرم سال، در ساير ايام نيز محلي براي تفريح مردم باشد. به خاطر مسير مناسب ساحل ، بسياري از مردم دزفول در صبح به ورزش عمومي در اين محل مي‌پردازند.
وي اضافه كرد: استقبال كم نظير شهروندان و گردشگران از اين مجموعه تفريحي زمينه بسيار مناسبي جهت سرمايه‌گذاري بخش خصوصي و رونق گردشگري در شمال استان خوزستان را فراهم آورده ، كه مي‌تواند به رونق هر چه بيشتر اين صنعت رو به رشد در منطقه كمك نمايد.
آذركيش گفت: همه اين امكانات و ويژگي‌ها، مجموعه تفريحگاه ساحلي دز (علي كله) را تبديل به محبوب‌ترين تفريحگاه استان خوزستان نموده و مردم شهرهاي مختلف را براي داشتن لحظه‌هاي شاد و خاطره انگيز به شهر دزفول جذب مي‌كند.
دبير انجمن دوستداران و پژوهشگران شهرستان دزفول بيان كرد: وسعت و محبوبيت اين تفريحگاه، زمينه مناسبي را براي سرمايه‌گذاري و توسعه منطقه فراهم مي‌آورد، در درون اين مجموعه پارك آبي، استخر ويژه بانوان ، اقامتگاه ساحلي به عنوان پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري تعريف شده است و در اطراف آن هتل 5 ستاره، ورزشگاه سرپوشيده 3000 نفري و هايپر ماركت با سرمايه گذاري بخش خصوصي و شهرداري دزفول در دست احداث است.