خوزنا:
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي جنديشاپور اهواز گفت: تاكنون موردي از ابتلا به تب كريمه كنگو در خوزستان مشاهده نشده است.
دكتر شكرالله سلمانزاده با اشاره به خبر فوت پنج بيمار بر اثر تب كريمهكنگو در سطح كشور كه هفته گذشته از سوي وزارت بهداشت اعلام شد، اظهار كرد: با وجود اينكه تب كريمه كنگو، از بيماريهاي بومي استان خوزستان و احتمال ابتلا به اين بيماري در اين منطقه زياد است اما خوشبختانه با توجه به رعايت نكات بهداشتي، اين بيماري در خوزستان كنترل شده است.
وي افزود: عدم رعايت اصول بهداشتي توسط كساني كه با دام سر و كار دارند، از عوامل مهم در ابتلا به تب كريمه كنگو است.
سلمانزاده با تاكيد بر لزوم رعايت موارد بهداشتي براي جلوگيري از ابتلا به بيماري تب كريمه كنگو توصيه كرد: از خريد گوشت از كشتارگاههاي سنتي بپرهيزيد و گوشت مورد نياز خود را از مراكز معتبر عرضه گوشت در سطح شهرها و كشتارگاههاي صنعتي تهيه كنيد.
رييس مركز بهداشت خوزستان تصريح كرد: همچنين گوشت بايد پس از خريد به مدت 24 ساعت در جاي سرد نگهداري و فريزشده و پس از آن مصرف شود.
وي با بيان اينكه روستاييان و دامداران بايد در رعايت نكات بهداشتي در نگهداري دام بيشتر دقت كنند، افزود: در صورتي كه دامداران روي دام "كنه" مشاهده كنند، نبايد به آن دست بزنند زيرا كنه عامل انتقال بيماري تب كريمه كنگو است.