خوزنا : دستگيري 12 نفر از عاملان تيراندازي‌هاي غيرمجاز در خوزستان
یکشنبه، 19 شهریور 1396 - 14:01 کد خبر:70675
خوزنا:
فرمانده انتظامي خوزستان از شناسايي و دستگيري 12 عامل تيراندازي غيرمجاز در سطح خوزستان خبر داد. 
 
به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار حيدر عباس‌زاده اظهار كرد: در راستاي اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و برخورد قاطعانه با عوامل تيراندازي‌هاي غيرمجاز در سطح استان خوزستان، ماموران پليس با انجام اقدامات اطلاعاتي و گشت‌زني‌هاي نامحسوس 12 نفر از عاملان تيراندازي را شناسايي كردند.
 
وي افزود: ماموران پليس با انجام اقدامات تخصصي و اطلاعاتي مخفيگاه 12 نفر از عاملان تيراندازي را در سطح استان شناسايي و با هماهنگي مراجع قضائي در چند عمليات ضربتي و غافلگيرانه در مخفيگاهشان دستگير كردند.
 
 عباس‌زاده بيان كرد: در بازرسي از مخفيگاه متهمان 2 قبضه اسلحه شكاري و يك قبضه اسلحه كمري غيرمجاز كشف شد.
 
فرمانده انتظامي خوزستان با بيان اينكه متهمان دستگيرشده در تحقيقات پليس به 21 فقره تيراندازي اعتراف كردند، اظهار كرد: نيروي انتظامي مصمم است با برهم‌زنندگان نظم و امنيت عمومي كه با تيراندازي‌هاي غيرمجاز آسايش شهروندان را به هم مي‌زنند به صورت قاطعانه برخورد نمايد.