غلامرضا انصاري گفت: رسيدگي به اين پرونده به صورت فوق العاده و خارج از نوبت انجام شد و حتي همكارانم در روزهاي تعطيل به پرونده رسيدگي كردند تا سرعت فداي دقت نشود و نهايتا امروز حكم صادره از سوي دادگاه بدوي، در ديوان عالي تاييد شد.
بر اساس اين گزارش، حجت الاسلام و المسلمين محمدعلي قاصدي رييس كل دادگستري استان اردبيل 15 شهريور ماه از اعتراض متهم پرونده آتنا اصلاني به حكم صادره خبر داده بود.
وي گفته بود كه وكيل مدافع متهم پرونده آتنا اصلاني به حكم صادره از دادگاه بدوي اعتراض كرده است و اكنون پرونده براي رسيدگي به ديوان عالي كشور ارسال شده است.
حجت الاسلام و المسلمين محمدعلي قاصدي 12 شهريور ماه در گفت و گو با ايسنا از ابلاغ حكم پرونده «آتنا اصلاني» به طرفين پرونده خبر داده بود.
وي گفته بود كه هر زمان به حكم صادره از سوي دادگاه بدوي اعتراض شود، پرونده براي رسيدگي به اعتراض به ديوان عالي كشور ارسال مي شود.
سيدناصر عتباني دادستان عمومي و انقلاب اردبيل 8 شهريور ماه در گفتوگو با ايسنا از صدور حكم پرونده قاتل «آتنا اصلاني» خبر داد.
وي گفته بود كه متهم اين پرونده از بابت تجاوز به عنف به اعدام، از بابت يك فقره قتل عمد به قصاص نفس و از بابت سرقت به حبس، شلاق و رد مال محكوم شده است.
عتباتي يادآور شد: اين حكم غيرقطعي است و بايد در ديوان عالي كشور بررسي و تاييد شود.
حجتالاسلام و المسلمين محمدعلي قاصدي رييس كل دادگستري استان استان اردبيل 4 شهريور ماه گفته بود كه جلسه رسيدگي به پرونده آتنا صبح امروز (شنبه) در دادگاه كيفري يك استان اردبيل با حضور متهم و وكيل مدافع وي و اولياي دم و وكيل آنها برگزار و آخرين دفاع از متهم اخذ شد.