خوزنا : موسسه مالي و اعتباري غيرمجازي در كشور وجود ندارد
چهارشنبه، 26 مهر 1396 - 21:35 کد خبر:71886
رئيس بانك مركزي: در حال حاضر موسسه مالي و اعتباري غيرمجازي در كشور وجود ندارد و اقدامات نهايي در خصوص تعيين تكليف سپرده گذاران موسسات غيرمجاز در جريان است


خبرگزاري مهر:رئيس بانك مركزي گفت: در حال حاضر موسسه مالي و اعتباري غيرمجازي در كشور وجود ندارد و اقدامات نهايي در خصوص تعيين تكليف سپرده گذاران موسسات غيرمجاز در جريان است.

ولي الله سيف رئيس بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران در حاشيه جلسه هيئت دولت و در جمع خبرنگاران، گفت: در حال حاضر موسسه مالي و اعتباري غيرمجازي در كشور وجود ندارد و اقدامات نهايي در خصوص تعيين تكليف سپرده گذاران موسسات غيرمجاز در جريان است كه مراجع قضايي نيز در اين حوزه هماهنگي و همكاري خوبي را با بانك مركزي دارند.

وي افزود: انتظام بخشي به بازار پولي يكي از سياست هايي است كه بانك مركزي همواره دنبال مي كند و اميدواريم در سال ۹۶ بتوانيم شرايط فعاليت هاي پولي را زير نظر مستقيم بانك مركزي فراهم كنيم.

سيف ادامه داد: اين موضوع در خصوص بانك هاي وابسته به نهادهاي نظامي و انتظامي نيز مطرح است.