خوزنا : شبكه هاي فوق توزيع برق استان 100درصد پايدار هستند
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 03:37 کد خبر:75447

خوزنا:

مديرعامل شركت برق منطقه‌اي خوزستان گفت: باتوجه به اقدامات پيشگيرانه‌اي كه سال‌هاي گذشته در سطح شبكه‌هاي برق استان انجام شده است، شبكه هاي فوق توزيع برق خوزستان به صورت 100 درصدي پايدار هستند.
 
محمود دشت بزرگ اظهار كرد: امروز شاهد پديده گرد و خاك با كانون‌هاي داخلي در استان هستيم. اين نوع گرد و خاك از نوع بسيار نامطلوب و چسبنده بر روي تجهيزات برق استان است.

وي با بيان اين‌كه تركيب اين گرد و خاك سنگين و مه غليظ دردسر ساز است، افزود: با استعلامي كه از سازمان هواشناسي انجام شده است، خوشبختانه پيش‌بيني مه غليظ را براي امشب يا فردا نداريم زيرا همراه شدن مه غليظ با گرد و غبار مي‌تواند عامل نگران كننده‌اي براي ما باشد.

مديرعامل شركت برق منطقه‌اي خوزستان تصريح كرد: پيش‌بيني شده است كه از امشب بارندگي‌هايي را در سطح استان داشته باشيم كه اگر اين بارش‌ها با سرعت زيادي اتفاق بيافتد، مي‌تواند براي شستن گردو غباري كه بر روي تجهيزات نشسته است، بسيار موثر باشد.

دشت بزرگ گفت: آلودگي كه در سطح شبكه اتفاق مي‌افتد طبيعي است و چه بهتر كه خود پالايندگي نيز به وسيله باران و طبيعي اتفاق بيافتد.

وي ادامه داد: اگر شرايط بارش به شكلي باشد كه ابتدا به صورت نم‌نم باران اتفاق بيافتد، ممكن است شاهد اختلالاتي به صورت موقت و گذرا در شبكه برق استان باشيم اما اگر بارش باران با سرعت بيشتري اتفاق بيافتد، شاهد شست و شوي تجهيزات خواهيم بود و شرايط بهتري را تجربه خواهيم كرد.

مديرعامل شركت برق منطقه‌اي خوزستان  اظهار كرد: اگر بارندگي به صورت گسترده در استان اتفاق بيافتد، شاهد اثرات مثبتي در شبكه خواهيم بود. در حال حاضر به صورت 100 درصدي شبكه‌هاي فوق توزيع برق استان پايدار هستند و اين امر به دليل اقدامات پيشگيرانه‌اي است كه سال هاي گذشته در شبكه‌هاي استان انجام شده است.