خوزنا : اعدام ۲ خونآشام به اتهام ۱۳ قتل و ۸۰ فقره سرقت
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 10:55 کد خبر:77676
دو قاتل سريالي كه به خونآشامان شمال معروف شده بودند، صبح ديروز به اتهام 13 فقره قتل و 80 فقره سرقت به دار آويخته شدند. متهمان قتلهاي خود را از سال 79 در استانهاي گلستان و مازندران شروع كردند اما تا سال 94 ردي از آنها بهدست نيامد تا اينكه پليس تحقيقات خود را درباره سرقت مرگبار يك خودرو آغاز كرد.
به گزارش روزنامه شرق، در اين دزدي مردي كه صاحب اتومبيل بود با شليك گلوله به قتل رسيده بود. زن همراه مقتول در بازجوييها گفت: قاتل و همدستانش ماشين را خواستند اما مقتول مقاومت كرد و يكي از آنها گلولهاي به سمت او شليك كرد و همگي بعد از قتل فرار كردند.
سرنخهاي بهجامانده در صحنه جرم كارآگاهان را به جواني به نام وحيد ظنين كرد. وحيد كه سابقهدار بود بازداشت و معلوم شد در اين سرقت مسلحانه پدر و برادرش او را همراهي ميكردند و فردي كه دست به سلاح برد پدر 50ساله او به نام حسين بود.
حسين در بازجوييها به سرقتهاي زنجيرهاي اعتراف كرد و گفت تمام كارهاي مربوط به دزدي را خودش انجام ميداد و پسرانش فقط نقش اسكورت داشتند. او همچنين اعتراف كرد دو نفر را در جريان دزديهايش كشته است. حسين در بازجوييها گفت همدستي همنام خودش دارد كه او نيز جرائم زيادي مرتكب شده است.
بهاينترتيب متهم ديگر نيز بعد از انجام تحقيقات اوليه در عملياتي ويژه بازداشت شد. اين فرد در بازجوييها از جنايتهايي كه انجام داده بود پرده برداشت. او گفت: «من از راه سرقت امرارمعاش ميكنم و از سال 79 تاكنون 11 نفر در جريان دزديهايي كه انجام دادهايم كشته شدهاند البته 10 نفر را خودم كشتم و يك نفر را يكي از همدستانم به نام تيمور به قتل رساند. خود تيمور مدتي بعد از قتل در جريان سرقت كابل دچار برقگرفتگي شد و جانش را از دست داد».
متهمان در ادامه جزئيات جناياتي را كه انجام داده بودند فاش كردند و به اين ترتيب پرونده قطور و قطورتر شد تا اينكه بالاخره قضات دادگاه كيفري استان گلستان محاكمه متهمان را آغاز كردند و بعد از شنيدن اظهارات اين افراد هر دو متهم را كه حسين نام دارند، به مرگ محكوم كردند و يكي ديگر از متهمان نيز به تبعيد محكوم شد.
سپس اين حكم در ديوانعالي كشور بررسي شد و به تأييد رسيد تا اينكه صبح ديروز به اجرا درآمد.
هادي هاشميان، رئيس كل دادگستري گلستان، با اشاره به پرونده هشت هزارصفحهاي اعضاي اين باند، اظهار كرد: اين دو نفر 13 قتل و 80 فقره سرقت مسلحانه در استانهاي گلستان و مازندران مرتكب شده بودند. متهم رديف سوم اين پرونده نيز به نفي بلد (تبعيد) محكوم شده است.
بهگفته رئيس كل دادگستري گلستان، رسيدگي به اين پرونده پس از اعلام نظر ديوان عالي كشور به اتهام افساد فيالارض و محاربه از بهمن 95 در دادگاه انقلاب گرگان آغاز شده بود.
هاشميان گفت: اعضاي اين باند دام، انواع ماشينآلات كشاورزي، موتور آب، موتورسيكلت و خودروهاي سواري را سرقت ميكردند و در صورت مقاومت مالباختگان، آنان را با اسلحه ميكشتند.