خوزنا : افزايش دوبرابري قيمت بليت پروازهاي خارجي
پنجشنبه، 18 مرداد 1397 - 19:19 کد خبر:79394

دليل اين افزايش قيمت افزايش محاسبه نرخ دلار از 4200 تومان قيمت رسمي به 8800 تومان براي "اير لاين ها" است.


قيمت بليت پروازهاي خارجي از ديروز به دوبرابر قيمت سابق افزايش يافته است.

به گزارش عصر ايران دليل اين افزايش تفاوت قيمت محاسبه نرخ دلار از 4200 تومان به 8800 تومان است.

به گزارش روزنامه خراسان، يك منابع آگاه با اعلام اين خبر گفته است: " هر هفته در بامداد روزهاي چهارشنبه، نرخ توسط هواپيمايي "ايران اير" اعلام مي شود و شركت هاي هواپيمايي بر اساس آن نرخ تا يك هفته بليت مي فروشند."

به گفته اين منبع آگاه، نرخ بليت پروازهاي خارجي تا به امروز بر اساس دلار 4200 تا 4407 تومان محاسبه مي شده است؛ اما از بامداد چهارشنبه اين نرخ به 8800 تومان افزايش يافته است.

او افزود: شركت‌هاي هواپيمايي داخلي تا پايان روز سه شنبه از دلار 4200 توماني براي هزينه هاي خود استفاده مي كردند؛ اما از اين به بعد نرخ دلار براي آن ها 8800 تومان محاسبه مي شود.

او با بيان اين كه "ايران اير" بر اساس هواپيمايي ملي به شركت هاي ديگر اعلام مي‌كند كه بايد بر اساس اين نرخ محاسبه كنيد، ادامه داد: اين افزايش نرخ براي پروازهاي خارجي همه ايرلاين هاي داخلي و خارجي است.

او اضافه كرد: طبيعتا در قيمت بليت‌هاي داخلي هم اين افزايش را شاهد خواهيم بود.

اين منبع آگاه با اشاره به افزايش بسيار زياد بليت پروازهاي خارجي، گفت: به عنوان مثال نرخ رسمي بليت هواپيما در مسير مشهد- نجف- مشهد به حدود سه ميليون تومان، مسير مشهد- استانبول- مشهد به حدود پنج ميليون و 200 هزار تومان، مسير مشهد- دبي- مشهد به حدود سه ميليون و 500 هزار تومان، مشهد- كوالالامپور- مشهد به حدود هفت ميليون تومان و مسير مشهد- مسقط- مشهد به حدود چهار ميليون تومان افزايش يافته است.

اين منبع آگاه به "خراسان" گفته است: احتمال كاهش 80 تا 90 درصدي سفرهاي خارجي وجود دارد؛ زيرا هم ارز مسافرتي قطع شده و هم نرخ بليت هواپيما 102 درصد افزايش يافته است.وي همچنين گفت: در تماس عصر ديروز چهارشنبه با يكي از مسئولان سازمان هواپيمايي كشوري، اعلام شد كه هنوز بخشنامه اي از سوي بانك مركزي مبني بر افزايش نرخ ارز ايرلاين ها به 8800 تومان دريافت نكرده ايم. اين درحالي است كه از صبح ديروز چهارشنبه ايرلاين ها نرخ هاي جديد را اعمال كرده اند.وي با اشاره به اشتياق مردم كشورمان براي زيارت عتبات عاليات، افزود: نرخ رسمي بليت پروازهاي رفت و برگشت از مشهد به نجف يا بغداد به حدود سه ميليون تومان افزايش يافته كه اين امر يكي از معضلات زائران عتبات است و قطعا تاثير زيادي بر آن ها خواهد داشت.