خوزنا : ۲بازيكن‌استقلال‌باشادي‌منشوري‌يكماه‌محروم‌شدند!
شنبه، 20 مرداد 1397 - 17:16 کد خبر:79428

صيادمنش و آقايي دو بازيكن جديد استقلال به مدت يك ماه و به صورت موقت محروم شدند.

به گزارش تابناك ورزشي و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، متن اطلاعيه به شرح زير است:با توجه به اخبار و تصاوير منتشره مبني بر رفتار غير ورزشي كه توسط آقايان سيد سجاد آقايي و سيد اللهيار صيادمنش ( بازيكنان تيم استقلال ) كه در بازي بين دو تيم ذوب آهن اصفهان و استقلال تهران در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان منجر گرديده است و با نظر به اينكه اين نوع رفتار نقض آشكار و مسلم قوانين و مقررات قانوني و اخلاقي محسوب كه به اعتبار فوتبال كشور لطمه وارد مي نمايد، لذا اعلام مي دارد ضمن تشكيل و رسيدگي پرونده و انجام تحقيقات در اين خصوص به موجب مواد 23 و 65 آيين نامه كميته اخلاق دستور موقت مبني بر تعليق فعاليتهاي نامبردگان در كليه بخش هاي فوتبال رسمي ج.ا.ا. به مدت يكماه صادر گرديده است .

لذا مقرر است مراتب از طريق سايت رسمي فدراسيون فوتبال و مبادي ذيربط ابلاغ و اطلاع رساني تا از كليه فعاليت هاي نامبردگان در حوزه فوتبال و حضور در كليه مجامع و مراجع و اماكن رسمي فوتبال جمهوري اسلامي ايران و بين المللي از يوم جاري مورخ 1397/05/20جلوگيري و چنانچه مجوز حضور براي نامبردگان صادر گرديده لغو و از ورود و همراهي ايشان با تيم ها و اهالي فوتبال در مراسمات و مسابقات رسمي فوتبال خودداري به عمل آمده و نتيجه به اين كميته گزارش گردد.

هفته پيش بعد از بازي حساس استقلال برابر ذوب آهن تصويري از شادي منشوري دو بازيكن استقلال در فضاي مجازي سر و صداي زيادي به پا كرد كه همين اتفاق باعث شد كميته اخلاق فدراسيون فوتبال با تشكيل پرونده اي به اين ماجرا ورود كند، حال بعد از يك هفته اين كميته با صدور حكمي سنگين دو ستاره جوان وينفرد شفر را يك ماه از حضور در ميادين محروم كرد تا طرفداران اين تيم بعد از برد شيرين شب گذشته برابر تراكتورسازي با خبر شكه كننده اي روبرو شوند.