خوزنا : توضيح پليس در مورد احضار علي دايي و صادق زيباكلام به آگاهي
جمعه، 13 مهر 1397 - 17:01 کد خبر:80213

خبرگزاري ايسنا:صادق زيباكلام، علي دايي و برخي از ديگر چهره‌هاي سرشناس در روزهاي اخير تصويري از يك احضاريه را منتشر كرده‌اند كه از آنان خواسته شده تا براي ارائه پاره‌اي از توضيحات در مورد چگونگي و ميزان جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي در زمان زمين‌لرزه سرپل ذهاب، به مركز تشخيص هويت پليس آگاهي ناجا مراجعه كنند؛ موضوعي كه حواشي زيادي را ايجاد كرده و رئيس پليس آگاهي ناجا درباره آن توضيحاتي ارائه كرده است.

سردار محمدرضا مقيمي درباره تصاوير منتشر شده از احضارنامه برخي سلبريتي‌هايي كه اقدام به جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي براي زلزله كرمانشاه كرده بودند، گفت: پليس آگاهي ناجا ضابط قوه قضائيه است و وظيفه اجراي دستورات قضايي را دارد.

وي با اشاره به زلزله كرمانشاه اظهار كرد: زماني كه كمك‌هاي مردمي براي هموطنان زلزله‌زده جمع مي‌شد، ابتدا سازمان‌دهي مشخصي براي آن وجود نداشت و افراد مختلفي زحمت كشيده و اقدام به جمع‌آوري كمك كردند. الان لازم است بدانيم كه اين كمك‌ها چه ميزان است و كجا اتفاق مي‌افتد.

مقيمي با بيان اينكه "دعوت افراد مختلف به پليس آگاهي براي انجام مصاحبه در اين خصوص بوده است"، به ايسنا گفـت: افرادي كه به پليس آگاهي دعوت شدند، نه به عنوان مجرم و متهم، بلكه به عنوان مطلع دعوت و اين دعوتنامه براي خيلي‌ها صادر شد و آنها هم و آمدند و صحبت كردند و توضيحاتي را ارائه كردند؛ البته برخي هم نيامدند.

رئيس پليس آگاهي ناجا با تاكيد بر اينكه "به هيچ عنوان بحث مجرميت و بازداشت اين افراد مطرح نيست"، خاطرنشان كرد: اين افراد با حكم قضايي دعوت شدند و قاضي از ما خواسته بود از اين افراد دعوت كنيم و ما هم اين كار را انجام داديم. در مورد چند نفري هم ما قبلا چند بار رفتيم و جوابي ندادند و مأموران ما مجبور شدند براي اجراي دستور قضايي احضاريه را الصاق كنند.