خوزنا : بالن اينترنت در ۳۱ استان نصب ميشود
شنبه، 12 آبان 1397 - 14:25 کد خبر:80647
خبرگزاري مهر:رئيس سازمان فضايي ايران با اشاره به كاربرد بالن فضايي براي مديريت ارتباطات در مواقع بحران، از نصب اين بالن در ۳۱ استان كشور خبر داد.
مرتضي براري با اشاره به نصب و استفاده موفق از بالن اينترنت در ايام اربعين حسيني، گفت: هدف از اجراي اين پروژه، آزمايش كاربردهاي فناوري فضايي در مواقع بحران است.
وي با بيان اينكه كاربرد بالن فضايي براي شرايط مديريت بحران ثابت شده است، ادامه داد: در ايام اربعين سال گذشته و امسال، اين بالن در نقاط مرزي با حجم جمعيت بالا و ترافيك چشمگير ارتباطي، نسبت به خدمات دهي اينترنت به كاربران اقدام كرد.
رئيس سازمان فضايي ايران با اشاره به اينكه بالن اينترنت درمدت زمان كوتاه در يك منطقه محدود از نظر وسعت نصب شده و به شكل گسترده از نظر حجم سرويس، خدمات رساني ميكند، گفت: اين فناوري، سال گذشته در زلزله كرمانشاه نيز تست شد و با استقرار بالن، توانستيم از خدمات آن استفاده كرده و به زلزله زدگان آن منطقه، خدمات ارتباطي دهيم.
براري ادامه داد: آنچه كه در زمان وقوع بحران مهم است اين است كه در دقايق اوليه ارتباطات برقرار و سرويس دهي انجام شود كه با توجه به كاربردهاي بالن فضايي، اين مهم انجام پذير است.
معاون وزير ارتباطات گفت: به همين دنبال نصب بالن فضايي در ۳۱ استان در دستور كار قرار گرفته است تا در شرايط بحران بتوانيم در كمترين زمان ممكن، خدمات ارتباطي به مردم ارائه كنيم.
وي تاكيد كرد: در اين پروژه بخش خصوصي براي نصب و راه اندازي بالن، اعلام آمادگي كرده و اين پروژه در مرحله عملياتي قرار دارد.