خوزنا : سقف برداشت از خودپردازها به ۵۰۰ هزار تومان افزايش يافت
شنبه، 25 اسفند 1397 - 13:11 کد خبر:82580
سقف برداشت پول از امروز در تمامي بانك‌ها و مؤسسات مالي و اعتباري فعال كشور از ۲۰۰ به ۵۰۰ هزار تومان افزايش پيدا كرد.
 
 ايسنا: سيستم بانكي هر ساله تمهيداتي براي رفاه حال مشتريان و ارائه خدمات بانكي در آخرين روزهاي سال و ايام نوروز در نظر مي‌گيرد كه امسال نيز تمامي بانك‌ها با توجه به صدور مجوز افزايش سقف برداشت پول از خودپردازها توسط اداره نظام‌هاي پرداخت بانك مركزي در آستانه ايام نوروز و با توجه به نياز شهروندان به پول نقد در خريد يا مسافرت اين سقف را افزايش دادند.
 
بر همين اساس، طبق اعلام بانك مركزي از صبح امروز (۲۵ اسفند ماه) تا ۱۷ فروردين ماه به مدت ۲۱ روز سقف برداشت پول از خودپرداز كه بر اساس قوانين بانكي ۲۰۰ هزار تومان تعيين شده با به روزرساني سيستم خودپردازها به ۵۰۰ هزار تومان در تمامي بانك‌ها و مؤسسات مالي و اعتباري فعال كشور افزايش پيدا كرده است.
 
گفتني است، با توجه به اينكه افزايش سقف برداشت پول از خودپردازها طبق روال هر ساله به صورت غير شتابي است، متقاضيان دريافت پول نقد در ايام نوروز براي استفاده از سقف برداشت ۵۰۰ هزار توماني بايد به خودپرداز بانك عامل مراجعه كنند و در صورت مراجعه به خودپرداز ساير بانك‌ها در هر تراكنش تا ۲۰۰ هزار تومان مي‌توانند پول برداشت كنند.