خوزنا : رايزني برجامي ظريف و لاوروف در مسكو
سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 18:00 کد خبر:83195

وزير امور خارجه ايران در سفر به مسكو ضمن ملاقات با همتاي روسي خود درباره مسائل دوجانبه، برجام و تحولات منطقه به گفتگو پرداخته و پروتكل توافق دوجانبه تسهيل شرايط سفر اتباع ايران و روسيه را امضا خواهد كرد.

به گزارش »تابناك» به نقل از بخش رسانه‌اي سفارت جمهوري اسلامي ايران در فدراسيون روسيه، محمدجواد ظريف وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران امشب سه‌شنبه ۱۷ ارديبهشت ماه در راس هيأتي بلندپايه و با هدف رايزني در خصوص آخرين وضعيت روابط دوجانبه، جديدترين تحولات منطقه‌اي و موضوعات روز بين‌المللي با همتاي روسي خود عازم پايتخت فدراسيون روسيه خواهد شد.

براساس اين گزارش، وزير امور خارجه كشورمان روز چهارشنبه در ملاقات با سرگئي لاوروف وزير امور خارجه فدارسيون روسيه مسائل دوجانبه، برجام و ساير مسائل منطقه‌اي و بين المللي را مورد بحث و بررسي قرار خواهد داد.

همچنين تمديد برنامه همكاري‌هاي وزارتخانه‌هاي امور خارجه ايران و روسيه و نيز تفاهمنامه در زمينه تسهيلات ورودي و اقامتي براي اعضاي خدمه پروازي شركت‌هاي هواپيمايي دو كشور از ديگر موضوعات مورد بحث در ديدار وزراي خارجه ايران و روسيه خواهد بود.


در پايان اين نشست وزراي امور خارجه جمهوري اسلامي ايران و فدراسيون روسيه پروتكل توافق دوجانبه تسهيل شرايط سفر اتباع ايران و روسيه را امضا كرده و در كنفرانس مطبوعاتي نتايج مذاكرات خود را با اصحاب رسانه در ميان خواهند گذاشت.