در ساعات گذشته يك مورد تيراندازي در ميدان آرژانتين رخ داد كه طي آن يك نفر كشته شده و در حال حاضر تحقيقات تكميلي از سوي پليس آغاز شده است.
به گزارش ايسنا، حوالي ساعت ۱۵:۲۰ امروز تيراندازي از سوي راكب يك دستگاه موتورسيكلت به سمت راكب و تركنشين يك دستگاه موتورسيكلت ديگر در محدوده ميدان آرژانتين به كلانتري ۱۰۵ سنايي اعلام شد كه در پي اين اتفاق، بلافاصله واحد گشت كلانتري در محل حضور پيدا كرد.
در بررسي و تحقيقات ميداني صورت گرفته از سوي پليس مشخص شد كه راكب يك دستگاه موتورسيكلت حوالي ميدان آرژانتين با اسلحه كمري به سمت راكب و سرنشين موتورسيكلت ديگر دو تير شليك كرده و از محل متواري شده است. به دنبال اين اتفاق، راكب موتورسيكلت دوم كه تركنشين آن مجروح شده نيز از محل متواري ميشود.
در بررسيهاي انجام شده از سوي پليس مشخص شد يكي از تيرهاي شليك شده به كشاله ران تركنشين موتورسيكلت اصابت كرده است. با حضور گشت كلانتري، سريعاً با اورژانس هماهنگي لازم انجام شد و فرد مجروح به سرعت به بيمارستان انتقال داده شد.
بر اساس اعلام پليس فرد مجروح هيچ مدرك شناسايي به همراه نداشته و به دليل شدت جراحت وارده، جان خود را از دست داده است. در حال حاضر تحقيقات تكميلي براي شناسايي هويت قاتل و مقتول و ديگر زواياي اين ماجرا ادامه دارد كه اخبار تكميلي درباره جزئيات اين حادثه متعاقباً اعلام خواهد شد.