خوزنا : ورودي هاي اهواز به حال خود رها شده اند
یکشنبه، 10 شهریور 1398 - 11:47 کد خبر:84874
رييس مركز خدمات حوزه علميه استان خوزستان گفت: در اهواز هيچ توجهي به ورودي شهر نشده است در صورتي كه ورودي شهر ها دروازه پرترددي است كه ميتواند نشان دهنده تاريخ و فرهنگ مردم اين شهر باشد.
به گزارش خبرنگار خوزنا ،حجت الاسلام رضا كلاه كج صبح يكشنبه در جلسه كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر اهواز اظهار كرد: يكي از امتيازات شهرداري در دوره هاي گذشته برگزاري جشن هاي محله بود كه در دو سال اخير اين ميزان بسيار كاهش پيدا كرده است.
وي افزود: يكي از برنامه هاي خوبي كه شهرداري و شوراي شهر اهواز انجام داد توجه و حمايت مالي از برخي مساجد بود.
رييس مركز خدمات حوزه هاي علميه خوزستان تصريح كرد: اصل برنامه كه حمايت از مساجد است بد نيست اما بايد پيش از سگردن برنامه هاي فرهنگي در محلات به مساجد بايد آنها را توانمند مي كرديم.
كلاه كج گفت: برخي مساجد ارتباط با مردم در محلات ندارند و بايد در كنار مساعدت هاي مالي به مساجد و مراكز فرهنگي به خروجي آنها نيز توجه شود.
وي ادامه داد: مسائل فرهنگي و اجتماعي از اساسي ترين كارهايي است كه در جامعه باشد مصورت كارشناسي شده طراحي و اجرا شود.
رييس مركز خدمات حوزه علميه استان خوزستان با انتقاد از عدم توجه به معماري شهري در ورودي هاي اهواز، يادآور شد: هيچ توجهي در شهر اهواز به ورودي شهر نشده است در صورتي كه ورودي شهر ها دروازه پرترددي است كه ميتواند نشان دهنده تاريخ و فرهنگ مردم اين شهر باشد.