خوزنا : تارتار: دود توقعات بالا از نفت مي‌تواند به چشم تيم برود
جمعه، 17 آبان 1398 - 22:26 کد خبر:85771

سرمربي نفت مسجد سليمان مي‌گويد كه توقعات بالا از اين تيم هم مي‌تواند به نفع و هم به ضررش باشد.

به گزارش ايسنا، مهدي تارتار، سرمربي نفت مسجد سليمان در نشست خبري پس از بازي امروز (جمعه) تيمش مقابل نساجي كه با تساوي بدون گل به پايان رسيد، اظهار كرد: ابتدا به خاطر حادثه زلزله آذربايجان شرقي تسليت مي‌گويم. در رابطه با بازي عرض مي‌كنم كه بازي دو نيمه متفاوت شد. در نيمه اول بازي را خوب شروع كرديم و بازي در اختيار ما بود اما در نيمه دوم با تغييراتي كه نساجي ايجاد كرد، بازي متعادل شد و آن‌ها خطرناك‌تر از ما هم بازي كردند. دفاع نساجي روز خوبي پشت سر گذاشت و اجازه نفوذ به ما ندادند و نتوانستيم موقعيت‌هاي خوبي ايجاد كنيم. آن‌ها دروازه‌بان باتجربه‌اي هم جذب كردند. فكر مي‌كنم نتيجه مساوي نتيجه عادلانه‌اي بود. ما فقط شرمنده هوادارانمان شديم كه از دقيقه يك ما را تشويق كردند. ان‌شاءالله بتوانيم در بازي‌هاي بعدي شادشان كنيم.

او درباره بازي ندادن به چند بازيكن تيمش توضيح داد: پيام ملكيان در بازي‌هاي گذشته‌مان آسيب ديد و چند روز هم براي فيزيوتراپي به تهران رفت. ما در پست‌هاي مختلف چند بازيكن هم سطح داريم و از بازيكنان ديگر به جاي ملكيان استفاده كردم كه آن‌ها در شرايط بازي قرار بگيرند. ما بايد نيروهايمان را در شرايط مسابقه قرار دهيم. بازيكنان‌مان امروز جانانه جنگيدند اما همانطور كه قبلا گفتم، نساجي جزو پنج، شش تيمي است كه فوتبال خوبي بازي مي‌كند.

سرمربي نفت مسجد سليمان درباره افت تيمش در نيمه‌هاي دوم بازي‌ها بيان كرد: ما فعلا بالاتر از هدف‌گذاري‌مان هستيم. ما فقط بايد سهميه‌مان را در ليگ برتر حفظ كنيم. شرايط ما در بازي‌هايي كه تيم‌ها بسته بازي مي‌كنند، سخت است. براي تغييرات تاكتيكي بايد نيرو داشته باشيم. امروز فرزاد حاتمي را نداشتيم و نتوانستيم به بازي مستقيم تغيير تاكتيك بدهيم. مجبور شديم كه روي زمين و پله به پله جلو برويم. اين كه توقعات به اين ميزان بالا رفته هم مي‌تواند به نفع ما و هم به ضرر ما باشد. ممكن است كه دود اين قضيه به چشم تيم برود.

تارتار در ادامه درباره اشتباهات بازيكنانش گفت: ما مي‌خواهيم بازيكنانمان فوتبال بازي كنند. ما در خوزستان هستيم و بايد فوتبال بازي كنيم. اگر قرار باشد به زير توپ بزنيم، هواداران‌مان ناراضي مي‌شوند. البته بايد در برخي بازي‌ها تغيير روش دهيم تا زودتر به محوطه حريف برسيم.

او در پاسخ به اين سوال كه آيا نفت نياز به جذب مهاجم در نيم فصل دارد، اظهار كرد: حتما. چون ما آخرين تيمي بوديم كه خود ما آمديم. آن زمان موجودي بازار همين چيزي است كه جذب كرديم. البته عماد ميرجوان جزو بازيكنان خوب نفت است و در سال‌هاي گذشته بالاي چهار، پنج گل زده است. براي مثال شما به آمار پريرا در فولاد نگاه كنيد كه با آن هزينه تنها يك گل در ۱۰ بازي زده است. به هرحال قيمت مهاجم بالا است و ما توانايي زيادي نداريم. ما يك مهاجمي مي‌خواستيم كه به شهر خودرو رفت. رقم درخواستي او حدود سه ميليارد تومان بود. بايد توقعات به جا باشد. ما مي‌خواهيم سهميه‌مان را حفظ كنيم و با بضاعتي كه داشتيم، ۱۲ بازي است كه نباختيم. سال قبل همه روي سه امتياز بازي با نفت حساب باز كرده بود. در حال حاضر شخصيت نفت شكل گرفته است و بايد اجازه دهيم كه در نيم فصل تيم را تقويت كنيم.

سرمربي نفت مسجد سليمان درباره بازي آينده با پرسپوليس گفت: الان زود است كه راجع به بازي پرسپوليس صحبت كنم چون دو هفته ديگر است. به هر حال ما در هر بازي براي برد به ميدان مي‌رويم. امسال باتوجه به عملكردي كه داشتيم و نتايجي كه قبلا مقابل پرسپوليس كسب كرديم، يكي از آرزوهايمان اين است كه پرسپوليس را شكست دهيم. اين موضوع را صادقانه عرض مي‌كنم.