خوزنا : پلمب ۵۰ باشگاه ورزشي متخلف در اهواز
سه شنبه، 21 آبان 1398 - 12:46 کد خبر:85836

رئيس هيات پزشكي ورزشي خوزستان با بيان اين‌كه بيش از ۵۰ باشگاه در اهواز طي دو سه سال اخير پلمب شده‌اند يا در حال پلمب هستند، گفت: اين نويد خوبي است كه ما مي‌توانيم از اين به بعد، جوانان‌مان را با خيال راحت به اماكن ورزشي بفرستيم و مطمئن باشيم در آن‌جا روند سالمي را طي خواهند كرد.

ايسنا:منصور روزدار در راستاي نظارت بر باشگاه‌هاي ورزشي، اظهاركرد: شايد تنها مشكل عمده‌اي كه ما در سطح كشور و خوزستان داريم، بحث فروش مكمل‌ها و مواد نيروزا در اماكن ورزشي توسط افراد سودجود است. خوشبختانه از حدود سه چهار سال پيش با همتي كه وزارت ورزش داشت و همچنين توانمندي‌هاي اداره‌كل ورزش و جوانان خوزستان، اكيپ‌هاي قدرتمندي براي مقابله با اين موضوع تشكيل شد و ما با افراد سودجو و آن‌هايي كه در فروش مواد دخالت دارند، برخورد مي‌كنيم.

وي ادامه داد: بيش از ۵۰ باشگاه در اهواز طي دو سه سال اخير در اين زمينه پلمب شده‌اند يا در حال پلمب هستند و اين نويد خوبي است كه ما مي‌توانيم از اين به بعد، جوانان‌مان را با خيال راحت به اماكن ورزشي بفرستيم و مطمئن باشيم در آن‌جا روند سالمي را طي خواهند كرد.

رئيس هيات پزشكي ورزشي خوزستان همچنين با اشاره به برگزاري سومين نمايشگاه تخصصي ورزش و تجهيزات ورزشي خوزستان، عنوان كرد: اين نمايشگاه فرصتي است تا تمام هيات‌هاي ورزشي، توانمندي‌هاي خود را ارائه دهند و مردم نيز در خصوص اين فعاليت‌ها و توانمندي‌ها اطلاعاتي به دست آورند.

وي افزود:‌ هيات پزشكي ورزشي يك هيات پشتيبان است و نقش پيشگيري، بازتواني و درمان ورزشكاران را بر عهده دارد ولي فعاليت هيات به مواردي كه اشاره كردم، برنمي‌گردد و بحث آموزش، كنترل دوپينگ، نظارت بر سلامت باشگاه‌ها و ... در حوزه فعاليت‌هاي اين هيات هستند. بنابراين بسياري از توانمندي‌هاي هيات پزشكي ورزشي قابل ارائه در نمايشگاه ورزش نيستند.

روزدار خاطر نشان كرد: بر اساس اقداماتي كه طي اين سال‌ها انجام شده است، هيات پزشكي ورزشي خوزستان توانسته به جايگاه فعلي دست پيدا كند و يكي از هيات‌هاي برتر كشور محسوب شود. شايد تنها هياتي در كشور هستيم كه داراي مركز فيزيوتراپي و مركز مجهز به آب‌درماني هستيم.