معاون مدير عامل شركت ملي نفت ايران در امور توليد و مدير عامل شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب از كارگاه جهاد دانشگاهي ايران در اهواز بازديد بعمل آورده و از نزديك فرآيند توليد مته هاي حفاري را ارزيابي نمودند.
مدير عامل شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب، مته هاي حفاري را از كالاهاي پر مصرف بخش بالادستي صنعت نفت برشمرد و يادآور شد: پيش از اين، مته هاي حفاري از برخي كشورهاي خارجي تامين مي شد اما با تعامل و تسهيم دانش فني با جهاد دانشگاهي كشور، توانستيم اين مته ها را بدون مهندسي معكوس و با تكيه بر توان علمي كارشناسان هر دو بخش بومي سازي كنيم.
مهندس محمدي افزود: در بخش هاي ديگر نيز همكاري هاي خوبي با جهاد دانشگاهي داشته ايم و يك كالاي مصرفي ديگر يعني مواد شيميايي به ويژه تعليق شكن را نيز به همت كارشناسان داخلي توليد و وارد فرآيند توليد كرده ايم.
وي از بخش خصوصي خواست تا از تجربه ارزشمند جهاد دانشگاهي نسبت به ايجاد كارگاه صنعتي خود در خوزستان جهت تسريع و تسهيل تعامل في مابين بهره گيرند
گفتني است نخستين مته حفاري ساخت ايران به سفارش شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب و اهتمام كارشناسان جها دانشگاهي در استان خوزستان بومي سازي و در نمايشگاه ساخت تچهيزات صنعت نفت رونمايي گرديد.