خوزنا : خوردنيهايي كه مصرف آنها پس از ساعت ۱۶ توصيه نميشود
سه شنبه، 29 بهمن 1398 - 13:45 کد خبر:87044
نان سفيد، بستني، شكلات و چيپس از جمله مواد خوراكي هستند كه براي جلوگيري از افزايش وزن بايد از مصرف آنها مخصوصا پس از ساعت چهار بعدازظهر اجتناب كرد.
ايسنا: افرادي كه به دنبال جلوگيري از افزايش وزن هستند بايد از مصرف نان سفيد، بستني، شكلات و چيپس پس از ساعت ۱۶ خودداري كنند.
نان سفيد از غلات فرآوري شده و كربوهيدرات تصفيه شده توليد شده و به دليل دارا بودن مقدار فيبر كمتر، ميزان بيشتري از آن مصرف ميشود. برخلاف نانهاي سبوسدار، نان سفيد كه فاقد فيبر خوراكي است نميتواند اشتها را كنترل كند.
بستني نيز از جمله خوراكي هاي ممنوعه هنگام عصر است. اين خوراكي سرشار از كربوهيدرات است و مصرف مقدار قابل توجهي از كربوهيدرات تصفيه شده به انباشت چربي شكمي منجر ميشود.
افرادي كه به دنبال كاهش وزن هستند بايد از مصرف شكلات پس از اين ساعت نيز خودداري كنند.
به گزارش مديكال ديلي، چيپس سيبزميني هم از بدترين گزينههاي غذايي پس از ساعت چهار عصر است. مصرف غذاهاي چرب و سرخ شده شكل نامناسبي از رژيم غذايي است كه موجب افزايش وزن ميشود. همچنين سديم موجود در چيپس سيبزميني براي سلامتي خطر دارد و بيماري قلبي و فشارخون بالا از جمله عوارض شايع مصرف بالاي سديم است.