وي با اشاره به اينكه اين طرح قرار است با اجراي هزار كيلومتر لوله ۴۲ اينچ فعال شود، افزود: شركت فولاد اكسين خوزستان در اين طرح حلقه مياني توليد لوله است.
مديرعامل شركت مهندسي و توسعه نفت ادامه داد: در اين طرح حلقه اول توسط شركت فولاد مباركه توليد و حلقه دوم ورق مورد نياز، توسط شركت فولاد اكسين توليد خواهد شد و سپس لوله سازان داخلي اين ورق ها را به لوله تبديل مي كنند.
دهقاني با بيان اينكه موفقيت اين طرح براساس زمان بندي به راندمان و كاركرد شركت فولاد اكسين بستگي دارد، تصريح كرد: اين شركت تا كنون نهايت تلاش خود را براي پيشبرد اهداف طرح انجام داده است و با توليد ۲۵ هزار تن ورق عريض در ماه، به تعهدات خود عمل كرده است.
وي روند اجراي طرح گوره به جاسك را مطلوب عنوان كرد و گفت: طرح گوره به جاسك داراي ۲۵ درصد پيشرفت فيزيكي و ۵۰ درصد پيشرفت در بخش زود هنگام است.
دهقاني با اشاره به اينكه ساخت ۵۰ عدد پمپ را در اختيار ۳ سازنده برتر داخلي قرار داده و در حال ساخت است، خاطرنشان كرد: ۱۵ پيمانكار اجرايي در بخش هاي مختلف در پهنه يك هزار كيلومتري اجراي اين طرح مشغول به كار هستند.
مديرعامل شركت متن يادآور شد: تا كنون حدود ۲۰۰ كيلومتر لوله توليد شده است؛ همچنين جوشكاري اين لوله ها نيز از حدود يك ماه گذشته آغاز شده و ادامه دارد. اين شتاب بايد حفظ شود تا بتوانيم به برنامه زمان بندي مورد نظر برسيم.
وي بيان كرد: بخش زودهنگام طرح گوره به جاسك در سال ۹۹ به بهره برداري خواهد رسيد تا نفت و ميعانات گازي را در سواحل مكران داشته باشيم.