خوزنا : سقوط بهمن در جاده چالوس
پنجشنبه، 1 اسفند 1398 - 18:00 کد خبر:87090
مديركل راهداري و حمل و نقل جادهاي استان البرز با اشاره به سقوط بهمن در جاده كرج - چالوس، گفت: يك لاين از محور مسدود شده بود كه با كمك راهداران پاكسازي شد.
به گزارش مهر مديركل راهداري و حمل و نقل جادهاي استان البرز با اشاره به سقوط بهمن در جاده كرج - چالوس، گفت: يك لاين از محور مسدود شده بود كه با كمك راهداران پاكسازي شد.
گودرز محمودي با اشاره به اينكه از نيمههاي شب گذشته تا اوايل صبح امروز شاهد بارش در محور كرج - چالوس بوديم، اظهار كرد: اكنون بارش برف قطع شده و بارش در اين محور تنها به صورت باران است.
وي با تاكيد بر احتمال ريزش و سقوط سنگ در نقاطي از محور كرج – چالوس، گفت: در محدوده «وينه»، «پوركان»، «خوزنكلا»، «نسا»، «حسنكدر» و همچنين در حدفاصل تونلهاي ۵، ۶ و ۷ احتمال سقوط سنگ وجود دارد و نبايد خودروهاي عبوري در اين نقاط توقف كنند.
مديركل راهداري و حمل و نقل جادهاي استان البرز بيان كرد: در محدوده «امام چشمه» تا كندوان در محور كرج - چالوس نيز احتمال سقوط بهمن وجود دارد و در اين مكان نيز توقف خودروها به هيچ عنوان صحيح نيست.
محمودي با اشاره به حادثه سقوط بهمن در محدوده پيچ «آينه» واقع در محور كرج- چالوس، گفت: ريزش بهمن در اين نقطه موجب مسدود شدن يك لاين از محور شده بود كه با تلاش نيروهاي راهداري و بكارگيري ماشين آلات لازم پاكسازي و بازگشايي شد.
وي همچنين از رانندگان خواست در صورت تردد در محورهاي كوهستاني استان از تجهيزات زمستاني و زنجير چرخ استفاده كنند و اطلاع از وضعيت راهها با سامانه تلفني ۱۴۱ تماس حاصل كنند.