خوزنا : مردم بجاي پول نقد از كارت‌خوان استفاده كنند
دوشنبه، 5 اسفند 1398 - 18:22 کد خبر:87144

ايسنا: علي‌اصغر حسني در خصوص سلامت محيط و كار با توجه به شيوع كرونا ويروس، بيان كرد: ما در حوزه بهداشت محيط با ارسال دستورالعمل‌ها و راهنماهاي گندزداها، ضدعفوني كننده‎ها و نظافت به تمامي اماكن، اتحاديه‌هاي صنفي، محيط‌هاي كارگري و شاغلين درخصوص پيشگيري و نظافت فردي افراد و كاركنان با استفاده از روپوش، دستكش و ماسك اقدام كرده‌ايم.

وي با اشاره به اينكه هم سلامت كاركنان و هم مراجعه‌كنندگان را در دستور كار قرار داده‌ايم، اظهار كرد: سلامت كاركنان و مراجعه‌كنندگان با رعايت اصول بهداشتي و گندزدايي و همچنين شستن دست‌ها صورت خواهد گرفت. بيشتر مشكلات ما در اين حوزه افرادي هستند كه با مراجعه به اماكن عمومي نظير رستوران‌ها و فست فودها نكات بهداشتي را رعايت نمي‌كنند.

مديرسلامت محيط و كارمعاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي مشهد ادامه داد: همكاران بهداشت محيط با نظارت شبانه‌روزي خود در بحث ضدعفوني‌كننده‌ها و نظافت سطوح و همچنين بهداشت كاركنان و محيط اين موضوع را پيگيري مي‌كنند و از اين حيث مشكل خاصي وجود ندارد.

حسني با اشاره به اينكه قطرات عطسه و سرفه انتقال ويروس را انجام مي‌دهند، گفت: از مردم و كاركنان انتظار مي‌رود بهداشت فردي و اجتماعي خود را رعايت كنند تا با مشاركت مردم در خصوص پيشگيري از اين بيماري به نتايج خوبي دست پيدا كنيم.

وي استفاده از دستكش را براي كاهش تماس‌هاي مكررو انتقال ويروس به كاركنان واحد هاي صنفي توصيه كرد و افزود: اگر فردي علايم بيماري شبيه سرماخوردگي دارد ضمن مراجعه به پزشك بايد از حضور در محيط كاري خودداري نمايد. مردم نيز ضمن رعايت بهداشت فردي جهت كاهش آلودگي براي پرداخت هزينه از دستگاه‌هاي كارت‌خوان استفاده كنند و از مواد بسته بندي استفاده كنند و در صورت مشاهده تخلف با سامانه 190 تماس حاصل نمايند.