خبرگزاري ايسنا: سخنگوي وزارت بهداشت گفت: با استمرار فاز مديريت كرونا، هفته هاي آتي وارد فاز مهار بيماري مي شويم.
دكتر كيانوش جهانپور در ارتباط ويديو كنفرانسي با خبرنگاران، گفت: به دنبال اجرا و گسترش طرح بسيج ملي مقابله با كرونا و ثبت نام و مشاركت خوب مردم در اين بسيج ملي از طريق خوداظهاري در سامانه Salamat.gov.ir تاكنون بيش از ۵۷ ميليون نفر در اين سامانه ملي مشاركت كردهاند و مورد غربالگري و بر حسب ضرورت مورد ارزيابي و مراقبت قرار گرفته اند و اطلاعات و دادههاي قابل توجهي به دست آمده است.
وي افزود: بايد توجه كرد كه تشخيص و مداخله زودهنگامي كه از مسير اين بسيج عمومي و مشاركت مردم و به همت همكارانمان در نظام سلامت اتفاق افتاده، قاعدتا بر روند بيماريابي ما تاثير مثبت گذاشته و بر كاهش و مديريت بيماري تاثير مثبت ميگذارد، همانطور كه در روزهاي اخير گذاشته است.
با استمرار فاز مديريت كرونا، هفته هاي آتي وارد فاز مهار بيماري ميويم
جهانپور با بيان اينكه عملا در فاز مديريت بيماري كوويد-۱۹ در كشور قرار داريم، افزود: مقايسه وضعيتمان با آمار و اطلاعات ساير كشورها حتي كشورهاي توسعه يافته، به خوبي اين امر را نشان ميدهند و متخصصان و كارشناسان اذعان دارند كه اگرچه بيماري هنوز وارد فاز مهار در ايران نشده، اما به يمن اين طرح و مشاركت مردم، در فاز مديريت قرار گرفته است و با امتداد اين فاز وارد فاز مهار بيماري در هفتههاي آتي شويم.