خوزنا : تغذيه كامل راه مقابله با كوويد19 است
دوشنبه، 11 فروردین 1399 - 11:30 کد خبر:87598
به گزارش «تابناك»، دكتر زهرا عبداللهي در نشست خبري كه به صورت آنلاين برگزار مي‌شد، با اشاره به ضرورت تغذيه كامل، گفت: تاكيد روي يكنوع خاص ميوه يا سبزي نيست اما از آنجايي كه نياز به املاح معدني، ريزمغذي ها و ويتامين ها داريم، توصيه اصلي رعايت تعادل در مصرف و مصرف همه گروه هاي غذايي است. مثلا چون نياز به ويتامين «آ» داريم، مي بايست ميوه ها و سبزيجات زرد رنگ را كه بتاكاروتن دارند مصرف كنيم.
 
وي افزود: اگر از همه گروه هاي غذايي به ميزان كافي مصرف كنيم، تقريبا نيازي به مصرف هيچ مكملي نداريم. اين نكات براي مبتلايان نيز مي بايست رعايت شود، با اين ملاحظه كه در دوران نقاهت ضرورت دارد مصرف مايعات در دستور كار باشد و غذاهايي مصرف شود كه آبدار هستند و از مصرف فست فودها، سرخ كردني ها و غذاهاي چرب به شدت پرهيز شود. بهتر است اين افراد غذاهاي آب‌پز يا بخارپز استفاده كنند و از مصرف نوشيدني هاي شيرين و غذاهاي سنگين اجتناب كنند.
 
مديركل دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت در ادامه گفت: اينكه گاهي مي‌بينيم برخي مصرف سير يا زنجبيل يا برخي مواد غذايي را به عنوان راه پيشگيري يا بعضا درمان مطرح مي‌كنند، از ديد علمي درست نيست. بايد دقت كنيم كه توصيه اصلي ما بر تعادل است. اينكه مي‌گوييم مصرف مواد غذايي حاوي املاح يا ريزمغذي ها و ويتامين ها ضرورت دارد، به اين معني نيست كه تعادل را به هم بزنيم چراكه مصرف بيش از اندازه هم مانند كمبود، مضر است.