ايسنا:دكتر سيدمحمد علوي با اشاره به آخرين وضعيت شيوع كروناويروس در خوزستان، اظهار كرد: در حال حاضر تعداد موارد ابتلا به كروناويروس بالا است اما بيشتر موارد سرپايي هستند و تعداد بيماران بستري زياد نيست.
وي افزود: هر چند موارد بستري كرونا در خوزستان نسبت به دو سه هفته پيش افزايش يافته اما شيب منحني بستري ملايم بوده است در حالي كه شيب موارد سرپايي، تند و تيز است.
سرپرست مركز بهداشت خوزستان تصريح كرد: بالا بودن تعداد موارد سرپايي نشان از بيماريابي فعال همكاران ما است. تعداد بيماران بستري در بيمارستان نشانه افزايش بيماري در جامعه است اما از طرف ديگر، افزايش آمار موارد سرپايي نشان از فعاليت در بيماريابي دارد.
وي گفت: موارد بستري كرونا در خوزستان در حال افزايش است اما به حدي نيست كه از كنترل خارج شده باشد يا بيمارستانها توانايي جوابگويي به بيماران را نداشته باشند.
علوي با اشاره به تاثير ديد و بازديدهاي عيد فطر در خوزستان و مسافرتهاي انجام شده در اين مدت در افزايش موارد ابتلا، افزود: اكنون براي پيشبيني وضعيت شيوع كرونا پس از اين تعطيليها و ديد و بازديدها زود است. حداقل يك هفته تا ۱۰ روز پس از عيد فطر، تاثير ديد و بازديدها و ترددها در وضعيت شيوع ويروس مشخص ميشود و پس از گذشت اين مدت بايد ببينيم موارد ابتلا به بيماري و مراجعه به بيمارستانها چگونه خواهد بود.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: البته بسياري از مردم در خودداري از ديد و بازديد رعايت كردند اما حتي اگر تعداد كمي از مردم رعايت نكنند، موجب انتقال ويروس ميشوند.