خوزنا : دام را در منازل و معابر عمومي ذبح نكنيد
سه شنبه، 7 مرداد 1399 - 18:50 کد خبر:89310

ايرنا : رييس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به در پيش بودن عيد قربان از مردم خواست كه ذبح دام را صرفا در كشتارگاه‌هاي تحت نظارت اداره‌هاي كل دام‌پزشكي انجام دهند و به هيچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومي ذبح نكنند.

محمد مهدي گويا درباره ذبح دام در عيد قربان بيان كرد: از خريد دام زنده يا گوشت‌هايي كه خارج از نظارت شبكه سازمان دام‌پزشكي ذبح و عرضه مي‌شود، خودداري كنيد.

وي ادامه داد: افرادي كه به ذبح دام مشغول هستند بايد از وسايل محافظت كننده مانند دستكش، چكمه و لباس مناسب استفاده كنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفوني كنند. همچنين خونابه‌ها نيز به طريق بهداشتي دفع شود.

رييس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت گفت: از مردم مي‌خواهيم كه دام زنده را از ميادين عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دام‌پزشكي خريداري كنند. گوشت دام ذبح شده بايد قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دماي ۴ درجه سانتي‌ گراد در يخچال قرار داده شود و جگر و ساير امعا و احشاي دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداري در دماي ۴ درجه سانتي‌ گراد مصرف شود.

گويا تاكيد كرد: به هيچ وجه دامي را كه داراي علائم بيماري و ناخوشي است ذبح و مصرف نكنيد.