خوزنا : محدوديت‌ها در مسجدسليمان تمديد مي‌شوند؟
چهارشنبه، 7 آبان 1399 - 18:16 کد خبر:90528

فرماندار مسجدسليمان در خصوص احتمال تمديد اعمال محدوديت‌ها در اين منطقه گفت: بايد ببينيم تا آخر هفته وضعيت بهتر خواهد شد يا خير.

ايسنا: محمد پاكدل با اشاره به آخرين وضعيت مسجدسليمان در شرايط فوق پرخطر كرونا و پس از اعمال محدوديت‌ها، اظهار كرد: بازار تعطيل شده است و تنها مشاغل ضروري مانند سوپرماركت‌ها و نانوايي‌ها فعاليت مي‌كنند. در اين راستا از فعاليت اصناف بازديد مي‌شود و تاكنون ۵۱ واحد صنفي متخلف كه پروتكل‌هاي بهداشتي را رعايت نكرده يا قوانين ستاد ملي مقباله با كرونا را تمكين نكرده بودند، پلمب شده‌اند.

وي با اشاره به نحوه پذيرش بيماران كرونا در اين منطقه افزود: بيمارستان ۲۲ بهمن مسجدسليمان، بيماران انديكا و لالي را نيز پذيرش مي‌كند و بيماران اين دو شهرستان ديگر نيز جزو آمار مسجدسليمان محسوب مي‌شوند.

فرماندار مسجدسليمان تصريح كرد: در صورت نياز از ظرفيت بيمارستان تامين اجتماعي و شركت نفت براي پذيرش بيماران مبتلا به كرونا استفاده خواهيم كرد.

وي بيان كرد: كادر بهداشت و درمان با تمام ظرفيت در حال ارائه خدمات به بيماران هستند و تنها بيماراني را كه اصرار به اعزام به شهرهاي ديگر داشتند، به بيمارستان‌هاي شهرهاي ديگر منتقل كرده‌ايم.

پاكدل با اشاره به خاموشي و تعطيلي پارك‌ها افزود: با وجود اعمال محدوديت و تعطيلي پارك‌ها، همچنان برخي مردم در پارك‌ها حضور پيدا مي‌كنند.

فرماندار مسجدسليمان در خصوص احتمال تمديد اعمال محدوديت‌ها تصريح كرد: بايد ببينيم تا آخر هفته وضعيت بهتر خواهد شد يا خير.