خوزنا : نتايج كنكور سراسري سال ۹۹ اعلام شد
جمعه، 9 آبان 1399 - 17:06 کد خبر:90539

خبرگزاري ايسنا: نتايج نهايي آزمون سراسري سال 99 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org قرار گرفت.

نتايج اوليه آزمون سراسري سال ۹۹ يكشنبه ۳۰ شهريور اعلام و انتخاب رشته داوطلبان پذيرفته شده در مرحله اول كنكور از روز چهارشنبه دوم مهر آغاز شد.

در كنكور امسال در گروه آزمايشي رياضي و فني تعداد ۱۲۵ هزار و ۴۲۰ داوطلب، در گروه آزمايشي تجربي تعداد ۳۵۲ هزار و ۹۲۳ نفر، در گروه آزمايشي علوم انساني ۳۱۴ هزار و ۴۷۱ داوطلب، در گروه آزمايشي هنر ۸۰ هزار و ۸۶ داوطلب و در گروه آزمايشي زبان نيز تعداد ۱۲۹ هزار و ۵۰۶ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند.

در آزمون سال ۹۹ تعداد افراد مجاز به انتخاب رشته ۸۵۸ هزار و ۹۷۴ نفر در يك گروه و يك ميليون و ۳۹ هزار و ۵۳ داوطلب در چند گروه پذيرفته شدند كه از اين تعداد هم ۴۵۹ هزار و ۴۴۱ نفر يعني معادل ۵۳/۵ درصد انتخاب رشته نهايي را انجام داده‌اند.

اولين روز فرايند برگزاري آزمون سراسري سال ۹۹ از روز چهارشنبه ۲۹ مرداد با رقابت بيش از ۱۱۳ هزار داوطلب گروه آزمايشي هنر در بيش از ۷۷۷ حوزه امتحاتي تحت تدابير ويژه بهداشتي آغاز شد و اين فرايند با رقابت ساير گروههاي آزمايشي تا روز شنبه اول شهريور ادامه يافت.