خوزنا : وضعيت تعطيلي تمام ادارات در هفته آينده
جمعه، 7 آذر 1399 - 11:12 کد خبر:91032
رئيس سازمان اداري و استخدامي كشور گفت: اصل بر اين است كه هفته آينده ادارات تعطيل هستند، مگر آن عدهاي كه حضورشان با تشخيص بالاترين مقام دستگاه، ضروري تشخيص داده شود.
ايسنا: جمشيد انصاري در گفتوگوي ويژه خبري سيما با اشاره به محدوديتهاي كرونايي و تصميمات دولت در اين رابطه گفت: اين تصميمي است كه در جلسه ديروز اتخاذ شد و آقاي رئيسجمهور آن را ابلاغ كردند و من از همه از جمله همكاران خودم در دولت و دستگاههاي اجرايي درخواست ميكنم كه اين دستور را به طور جدي عملي كنند.
وي افزود: از مردم نيز درخواست ميكنم كه اگر كاري با ادارات دارند، اين كار را يك يا دو هفته عقب بياندازند و به خاطر سلامتي خود و جلوگيري از شيوع ويروس، از مراجعه به ادارات خودداري كنند.
رئيس سازمان اداري و استخدامي كشور درباره بخشهاي سازماني و كارمنداني كه بايد به تشخيص هر سازمان در محل كار حاضر شوند، اظهار كرد: اين مسأله متناسب با شغل افراد در هر بخش است و شرايط هركدام از دستگاهها و خدمات آنها است كه اين مسأله را تعيين ميكند. به طور مثال در سازمانهايي مثل شهرداري يا اداره گاز، بخشهاي اداري بايد تعطيل شوند و قاعدتاً كساني كه در بخشهاي ارائه خدمات كار ميكنند، ميتوانند حاضر شوند.