ايرنا: «سيكو هاشيموتو» كه به تازگي به سمت رياست كميته سازماندهي المپيك توكيو منصوب شده، در گفتوگو با نشريه ژاپني آساهي شيمبون گفت: وقتي به احتمال برگزاري المپيك بدون حضور هواداران روي سكوها فكر ميكنيم، ورزشكاران بي شك تعجب خواهند كرد كه چرا فقط رقابتهاي المپيك و پاراالمپيك بدون تماشاگر برگزار و ساير رقابتها با حضور تماشاگران برگزار ميشود.
وي افزود: همه افراد در انتظار تصميمي زودهنگام در مورد مسير اتخاذ شده كميته سازماندهي در خصوص هواداران به منظور تهيه بليت و محل اسكان هستند.
هاشيموتو جانشين «يوشيرو موري» شده است كه پس از به زبان آوردن اظهارات جنسيت زده عليه زنان از سمت خود استعفا كرد.
موري ۸۳ ساله در يكي از نشستهاي هيات كميته اجرايي در نخستين هفته فوريه گفته بود: اگر تعداد اعضاي زن هيات كميته سازماندهي را افزايش دهيم بايد اطمينان حاصل كنيم كه زمان آنان براي حرف زدن به نوعي محدود باشد، آنها در جمعبندي صحبتهايشان با مشكل روبرو هستند و اين موضوع آزاردهنده است.
موري چهارم فوريه در يك نشست مطبوعاتي فوري تلاش كرد تا از گفتههايش عقب نشيني كند و حرفهاي خود را «نامناسب» و مغاير با روح المپيك خواند اما در آن مقطع از استعفا امتناع كرد.
با تعويق يك ساله المپيك ۲۰۲۰ توكيو به دليل شيوع ويروس كرونا، اين تورنمنت از ۲۳ جولاي تا ۸ آگوست ۲۰۲۱، (اول تا ۱۷مردادماه ۱۴۰۰) و پاراالمپيك نيز از ۲۴ آگوست تا پنجم سپتامبر ۲۰۲۱ (دوم تا چهاردهم شهريورماه ۱۴۰۰) در پايتخت ژاپن برگزار خواهد شد.