وزير كشور از بحث و تبادل نظر با همتاي عراقي خود جهت راهاندازي خط دريايي خرمشهر بصره خبر داد و گفت كه بر سر كليات راه اندازي اين خط دريايي به توافقاتي دست يافتيم.
ايلنا: به نقل از روابط عمومي استانداري خوزستان احمد وحيدي وزير كشور روز جمعه ۲۲ تيرماه پس از بازيد از مرز شلمچه و حضور در كشور عراق جهت هماهنگيهاي لازم براي برگزاري با شكوه پيادهروي اربعين حسيني، اظهار كرد: از مردم شريف عراق به خاطر ميزباني و اهتمام جدي در موضوع اربعين و زوار اباعبدالله الحسين عليه السلام، تشكر ميكنم.
وي افزود: امسال نيز مانند سال گذشته همراه وزير محترم امور داخلي عراق از مرزها بازديد كرديم و مسايل بررسي و تصميمات خوبي اتخاذ شد. اقدامات لازم انجام شده است و اميدواريم شاهد برگزاري خوب مراسم پيادهروي اربعين براي همه زوار باشيم.
وي گفت: با تصميمات گرفته شده در حوزههاي حمل و نقل، بهداشت و هلال احمر، عبور سريع از مرز و هماهنگي بيشتر ميان بخشهاي گذرنامه اتخاذ شد تا امسال نيز مشكلي نداشته باشيم. اميدواريم خدماتي كه ارايه ميشود از سال گذشته بهتر باشد.
وزير كشور بيان كرد: درباره تقويت حمل و نقل عمومي از شلمچه به نجف و كربلا نيز بحث شد و كشور عراق پذيرفت كه اگر اتوبوسهاي مناسب داشته باشيم، به تسهيل حمل و نقل كمك كنيم. البته جزييات آن همچنان در دستور بررسي خواهد بود اما موافقت اصولي انجام شد.
وحيدي در خصوص راهاندازي خط دريايي خرمشهر بصره نيز گفت كه در اين زمينه با وزير كشور عراق بحث و تبادل نظر كرديم و كليات آن مورد توافق قرار گرفت، اما درباره جزييات راه اندازي خط دريايي، در جلسات اجرايي بعدي بحث خواهد شد.
همچنين عبدالامير الشمري وزير كشور عراق با اشاره به پيش بيني ورود بالغ بر ۵ ميليون زائر بينالمللي، گفت: اقدامات براي احداث و ساماندهي مرز شلمچه آغاز شد، اما تا زمان باقي مانده تا اربعين آماده نخواهد شد. اما ديگر اقدامات از جمله سايه بانها، تسريع در ورود زائران، افزايش مهپاشها و… تا پيش از اربعين انجام خواهد شد.
وي تاكيد كرد، تمام تلاشها براي تسهيل ورود زائران و رسيدن به كربلاي مقدس با طرف ايراني انجام خواهد شد.