دزفول ، اظهارداشت: کتاب ناجی روایت آغاز تا پرواز طلبه و پاسدارشهیدمحمدحسین ناجی دزفولی است که حاصل جستجو و تکاپوی گروه روایتگران شهدای شهرستان دزفول برای گردآوری و ثبت و ضبط خاطرات به یادمانده از شهیدناجی دزفولی است.
وی در ادامه با بیان اینکه در قالب چهارده پرده و 480 صفحه منتشرشده، به چهارده عناوین کتاب اشاره کرد، افزود: جوشش، رو به راه، مسافر، رجعت، عُسر ، یُسر، گلوگاه، فتنه، ذخیره، بالابلند، عطش، پیله، و پرده سیزدهم پروانگی و پرده چهاردهم پس ازپایان است.
موجودی در ادامه بابیان اینکه مقدمه این کتاب ارزش معنوی آن به اسوه صبر و ایثار، مادر شهیدان ناجی دزفولی تقدیم شده است، درباره شکلگیری این اثر گفت: بررسی سبک زندگی شهدا و مرور صفحه به صفحه طی طریق کردن هر شهید، میتواند عین مرور سبک زندگی اسلامی باشد نکتهای که رهبرمعظم انقلاب اسلامی بر آن تاکید فراوان دارند.
موجودی در ادامه اظهار داشت: یکی از نیازهای نسل امروز مطالعهی این نوع سبک زندگی است که باید لحظه به لحظهی این تصاویر را به گونهای مطرح کرد که چهرهی واقعی شهید، قابل تصور باشد و البته باورپذیر و بدون هیچ گونه اغراق. معرفی شهداباید با قلمی بیان شود که از شهید یک شخصیت دست نیافتنی و فرشته سیرت را تصویر نکند بلکه تصاویری کاملا حقیقی و واقعی را به نمایش بگذارد.
نویسنده کتاب شهیدناجی گفت: شهدا میتوانند بهترین و نزدیکترین الگو برای نسل جوان باشند تا جوانان، بدانند و ببینند که آدمهایی هم سن و سال خودشان با استفاده از ویژگی «اطاعت پروردگار» توانستهاند به چه درجاتی برسند و رسیدن به چنین درجاتی دور از دسترس نیست و نمونهی عملی رسیدن به این درجات، جوانانی از دهه های شصت و هفتاد هستند که با الگوگیری از سبک زندگی شهدا، توانستند از معبر تنگ شهادت عبور کنند و این روزها تابوتهای سه رنگشان بهعنوان شهدای مدافع حرم بر شانههای شهرهای ایران تشییع میشود.
موجودی در ادامه به تلاشهای بی وقفه گروه روایتگران شهدای دزفول اشاره کرد،گفت: گروه روایتگران شهدای دزفول را شاید بتوان طبق فرمودهی رهبر معظم انقلاب مصداق عینی و عملی «آتش به اختیار» دانست. جوانانی که فارغ از قانونهای مادی امروز، دست بهکار شدهاند تا کمکاریهای نسل گذشته ی دزفول را در راستای شهیدنگاری جبران کنند و با اینکه گذشت زمان، بسیاری از پدران و مادران و حتی همسران و برخی رفقای شهدا را آسمانی کرده است و بهترین منابع و سرچشمههای خاطرات دیگر وجود ندارند، اما ارادههای آهنین و انگیزه های متعالی این گروه مردمی و خودجوش، در راستای شهیدنگاری، فعل ما میتوانیم را به بهترین شکل صرف کرده است.
وی در ادامه بیان کرد: اعضای گروه روایتگران شهدای دزفول، با همکاری و پشتیبانی «مرکز فرهنگی دفاع مقدس شهرستان دزفول»، پس از تحقیق و پژوهش های متعدد و مشخص کردن یک شهید برای ثبت خاطرات، ابتدا بسمالله میگویند و توسل می کنند به همان شهید تا راه را برایشان باز کند و سپس اقوام و خویشان و رفقای او را یکییکی پیدا میکنند و روبروی دوربین مینشانند.
|