خوزنا:
طرح رتبه بندی رستورانهاوبهره برداری ازپایش آنلاین رستورانهابوسیله دوربینهای مداربسته به صورت 24ساعته برای اولین باردرسطح کشوردرشوشترراه اندازی شد.
مهندس علیرضامالکی معاون فنی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتراظهارداشت:باتوجه به اینکه شهرستان شوشتربه دلیل دارابودن اماکن تاریخی وفرهنگی متعدد یکی ازشهرهای توریست پذیرمی باشداجرایی شدن این طرح سبب ارتقای کیفیت میان رستورانها وآگاهی مردم ازرستورانهایی که تلاش می کنندغذای سالم وایمن تری رادراختیارمشتریان قراردهندخواهدشد.
وی خاطرنشان کرددرحال حاضردربرنامه بازرسی ازمراکزتهیه وتوزیع موادغذایی توسط بازرسان بهداشتی،رستورانهابادقت ونظارت بیشتری مورد بازرسی قرارمیگیرندورستورانهایی که پس ازدریافت رتبه های مذکورشرایط قبلی راازدست بدهدوتخلفی مشاهده گردد بلافاصله رتبه بهداشتی رستورانهامطابق آخرین بازرسی تغییرخواهدکرد.
وی درخاتمه افزود:رستورانها به سه سطح درجه یک بارنگ سبزدرجه دوبارنگ زردودرجه سه بارنگ قرمزتقسیم بندی شده اندومردم میتوانندبه راحتی سطح بهداشتی رستورانهاراشناسایی کرده ودرصورت مشاهده هرگونه تخلف آن راازطریق سامانه (190)اطلاع رسانی کنند.
الهام خلجی_شوشتر
|