پایگاه خبری خوزنا:
خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، ابراهیم نامداری مدیر آموزش و پرورش شهرستان شوشتر از کسب عناوین برتر استانی و راهیابی به مرحله کشوری توسط فرهنگیان این شهرستان در جشنواره تجارب برتر تربیتی خبر داد.
نامداری با اعلام این خبر گفت: «در جشنواره تجارب برتر تربیتی ، خوشبختانه دو نفر از همکاران تلاشگر و خلاق ما، سرکار خانم مژگان چراغی آموزگار دبستان شهید فکوری و جناب آقای ابراهیم روشنا مربی پرورشی دبیرستان سینا و فردوسی موفق به کسب رتبه استانی شدند و به مرحله کشوری راه یافتند که این موفقیت ، افتخاری ارزشمند برای مجموعه آموزش و پرورش شوشتر محسوب میشود.»
ابراهیم نامداری در پایان ضمن تبریک به برگزیدگان ، این موفقیت را به کلیه مجموعه تعلیم و تربیت شهرستان ، معاونت پرورشی و تربیت بدنی ، معاونت آموزش ابتدایی شهرستان تبریک گفت و برای آنان در ادامه مسیر آرزوی موفقیت کرد.
|