صفحه اول     تماس با ما     پیوندها     درباره ما  
دوشنبه، 25 خرداد 1405 - 19:58   
  تازه ترین اخبار:  
 پربازدیدترین اخبار
  سرپرست کتابخانه‌های خوزستان: خیرین از سامانه «اهدانش» برای کتابخانه‌سازی مشارکت کنند
  ثبت بیش از ۵۲ هزار فرصت شغلی در خوزستان
  چروک دور چشم؛ انواع و درمان
  بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ
  جزئیاتی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
  ایران و آمریکا پایان فوری و دائمی جنگ در تمام جبهه‌ها از جمله لبنان را اعلام کردند
  آمریکا وادار به امضای تفاهم پایان جنگ با ایران و جبهه مقاومت شد
  واکنش‌ها به توافق ایران و آمریکا؛ از استقبال جهانی تا خشم صهیونیست‌ها
  افتتاح نخستین پایگاه فرودگاهی اورژانس زنان در آبادان/ فعالیت بیش از ۴۰ پایگاه اورژانس زنان
  هوشمندسازی پایانه مرزی چذابه برای توسعه تجارت
  دلار ۱۶۰ هزار تومانی هم خریدار ندارد
  توسعه سامانه‌های نظارت جاده‌ای در استان افزایش ۴۹ سامانه هوشمند نظارتی در محورهای خوزستان
  جلوگیری از تغییر کاربری ۱۴۲ هزار هکتار اراضی زراعی در خوزستان
  ثبت سفارش واردات خودروی ایرانیان مقیم خارج از کشور آغاز شد
 
 یادداشت
  فرشتگان زمینی؛ طلایه‌داران آسمان ایمان و ایثار
  عدالت آموزشی در خوزستان؛ از پنجره‌های دو جداره تا مدارس بدون کولر
  روایت فراموش‌نشدنیِ از کتاب‌فروش‌های کنار خیابان شهر اهواز
  پیوند دولت، ملت و سپاه؛ ستون فقرات ایران قوی
  اندیمشک؛ جهانشهر ریلی ایران
  بازی عامل رشد همه‌جانبه کودکان؛ از مهارت‌آموزی تا اجتماعی شدن
  نادان، اینجا آبادان است
  اولویت آب؛ چالش حیاتی دولت چهاردهم برای توسعه
  روایتی از غم، موسیقی و وقار مردمان جنوب ایران
  ۸ مدال تکواندوکاران ایران در چین
 
 گزارش
  چرخشِ چرخه‌ی امید در تولید
  دست دلالان از قیمت گذاری برنج کوتاه می‌شود
  آمایش سرزمین در برنامه هفتم مورد توجه قرار گیرد
  آیین نکوداشت استاد زال پور در دزفول برگزار گردید
  قطع آب کرخه در ۱۰ هزار هکتار زمین‌ کشاورزی دشت‌آزادگان
  پیاز به نرخ دلار و خرمایی که به دهان خارجی‌ها شیرین است
  آهوی ریم در دام بی تدبیری!
  فاضلاب شهری؛ بزرگترین تهدید سلامتی انسان
  از زالودرمانی تا فواید بسیار آن
  سد گتوند بلای جان کشاورزی در خوزستان
 
 وب گردی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 230743صفحه نخست » آخرین اخبار سه شنبه، 27 آبان 1404 - 14:25
سردارشاهوارپور ؛
در جنگ 12 روزه توانسیم اقتدار همه جانبه ایران را نشان دهیم
  

پایگاه خبری خوزنا:

بسیجیان ما در جنگ ۱۲ روزه هم به همین کیفیت در خدمت مردم بودند. رژیم جنایتکار صهیونیستی با پشتیبانی آمریکا وارد عرصه جنگ شد و در ۲۳ خرداد سال ۱۴۰۴ به امید اینکه بتوانند نظام را ساقط و کشور را تجزیه کنند، جنگی را بر ما تحمیل کردند، ولی زود متوجه شدند که مردم ما منسجم‌تر از همیشه در کنار همدیگر قرار گرفته‌اند و با همه وجود خادمان خود را در نیروهای مسلح پشتیبانی کردند.

به گزارش پایگاه خبری خوزنا ؛ سردار حسن شاهوارپور  فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در نشست خبری هفته بسیج که با حضور اصحاب رسانه در ستاد کنگره ملی شهدای خوزستان برگزار شد، با بیان اینکه فعالیت‌های بسیج گسترده است، اظهار کرد: بخشی از فعالیت‌ها در محلات و بخشی در رده‌های اقشاری است. ما ۲۰ قشر داریم که اصحاب رسانه، هنرمندان و اقشار دانش‌محور در حوزه‌های مختلف در خدمت مردم در حال فعالیت هستند.

وی افزود: ما مسائل مختلفی را در یک سال گذشته پشت سر گذاشتیم. یک موضوع برجسته‌ای که در استان داشتیم اربعین حسینی بود که مردم ما در خدمت‌رسانی و در فعالیت‌های مختلف موکب‌ها درخشیدند. الحمدالله خوزستان، استان موکب‌هاست و در دو محور شلمچه و چذابه تلاش‌های زیادی برای خدمت به زائرین انجام شد. بسیجیان ما نیز به صورت شبانه‌روزی در کنار مردم و در خدمت مردم بودند و در همه بخش‌ها اعم از فرهنگی، خدمات، درمانی، زیرساخت و ... خدمت‌رسانی کردند.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان همچنین با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت: بسیجیان ما در جنگ ۱۲ روزه هم به همین کیفیت در خدمت مردم بودند. رژیم جنایتکار صهیونیستی با پشتیبانی آمریکا وارد عرصه جنگ شد و در ۲۳ خرداد سال ۱۴۰۴ به امید اینکه بتوانند نظام را ساقط و کشور را تجزیه کنند، جنگی را بر ما تحمیل کردند، ولی زود متوجه شدند که مردم ما منسجم‌تر از همیشه در کنار همدیگر قرار گرفته‌اند و با همه وجود خادمان خود را در نیروهای مسلح پشتیبانی کردند.

شاهوارپور با اشاره به عملکرد خوب اصحاب رسانه در این جنگ گفت: اصحاب رسانه، اطلاع‌رسانی بی طرفانه‌ای را در این جنگ انجام دادند، به طوری که اعتماد مردم نسبت به رسانه‌های داخلی به شدت بالا رفت و بالعکس اعتماد مردم به رسانه‌های بیگانه به شدت پایین آمد و ما توانستیم روز به روز به ویژه از روز سوم به بعد اقتدار همه جانبه نظام اسلامی را نشان بدهیم.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان افزود: بسیج در این جنگ ۱۲ روزه خوش درخشید و در بخش امنیت عمومی، شناسایی عوامل دشمن، گشت‌های ایست و بازرسی و دیگر خدمات که باید به مردم کمک می‌شد، در صحنه حضور پیدا کرد و در خدمت مردم بود.

ایشان ادامه داد: در حوزه‌های دیگر، در طول سال تلاش‌های خوبی صورت گرفت و در بخش جهاد تبیین کار به صورت گسترده انجام شد. دشمن یک جنگ ترکیبی علیه ما دنبال می‌کند و بسیجیان ما در زمینه جهاد تبیین در همه مکان‌ها و عرصه‌ها و هر جا لازم بود برای تبیین مظلومیت کشور و مظالمی که رژیم صهیونیستی بر ملت مظلوم فلسطین انجام می‌دهد، اقدام کردند.

سردار شاهوارپور ادامه داد: در حوزه ماموریت‌های فرهنگی، به صورت گسترده کارهای بسیار خوبی تولید و در سطح ملی پخش شد. در بخش محرومیت‌زدایی به ویژه در زمینه بیابان‌زدایی، کاشت درخت و نهال فعالیت‌های گسترده‌ای شکل گرفت که ادامه دارد. ساخت و تعمیر منازل و واگذاری جهیزیه به زوج‌های کم بضاعت بخش دیگری از فعالیت‌های بسیج بود. در زمینه ساخت مدرسه، ما تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس آموزش و پرورش استان منعقد کردیم که ۷۰ مدرسه سنگی در مناطق محروم ساخته شود و بسیج متعهد شده که این کار را با پشتیبانی خیرین انجام بدهد.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان افزود: در بحث اقتصاد مقاومتی به ویژه وام‌های تکلیفی و وام‌هایی که می‌تواند اقتصاد مقاومتی را تقویت کند، اقداماتی صورت گرفت و تلاش می‌کنیم که این تسهیلات را از بانک‌ها بگیریم و در اختیار کسانی که به دنبال این کارها هستند، واگذار کنیم. یکی دیگر از فعالیت‌ها، در بحث انرژی پاک به ویژه در ناترازی‌هایی که در زمینه برق داشتیم، احداث پنل‌های خورشیدی است. تعداد قابل توجهی پنل در اختیار افراد کم‌بضاعت قرار گرفت.

وی گفت: تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی و لوازم تحریر، اعزام اکیپ‌های پزشکی به مناطق محروم، ارائه مشاوره حقوقی توسط بسیج، راه‌اندازی میز خدمت به ویژه در نمازهای جمعه بخشی دیگر از اقدامات بسیج است.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: از همه مهم‌تر موضوع سازماندهی و مهیاسازی بسیجیان برای سه مأموریت است. ما سه ماموریت مهم در بسیج داریم. یکی از ماموریت‌های مهم، امداد و نجات است. در جنگ ۱۲ روزه، امکانات بسیج سازندگی و بسیجیان برای کمک به آسیب‌دیدگان در بخش آواربرداری و بقیه مجروحین به کار گرفته شد. محور دوم در حوزه مقابله با جنگ نرم دشمن است که در دستور کار بسیج است. مأموریت سوم ما در بخش دفاعی است که بتوانیم ظرفیت مردم و بسیج را در کنار نیروهای مسلح برای روزهای سخت مهیا و وارد صحنه کنیم.

سردارشاهوارپور از برگزاری ۶ هزار و ۳۵۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در خوزستان خبر داد و افزود: امسال شعار هفته بسیج ، مردم و اقتدار ملی انتخاب شده است که در همین راستا برنامه های متنوعی در یک هفته اجرا می شود که هر روز آن به یک نام نام گذاری شده است که به شرح ذیل می باشد:

جمعه ۳۰ آبان، روز بسیج؛ خودباوری و خدا باوری

شنبه ۱ آذر بسیج؛ فرهنگ انقلابی و هویت ملی

یکشنبه ۲ آذر، بسیج؛ جهاد علمی، پیشرفت و آبادانی

دوشنبه ۳ آذر، بسیج؛ مکتب علوی و تفکر فاطمی

سه‌شنبه ۴ آذر، بسیج؛ مردم باوری و خدمت محوری

چهارشنبه ۵ آذر، بسیج؛ اقتدار و اتحاد مقدس

پنجشنبه ۶ آذر، بسیج؛ مقاومت، جهاد و شهادت

ایشان با اشاره به برخی برنامه‌های برجسته این هفته در استان گفت: اکران فیلم، اجرای سرود و تئاترهای پاتوقی، تهیه و توزیع محصولات فرهنگی و بازنشر آن‌ها، حضور بسیجیان به ویژه حلقات صالحین در نماز جمعه، اعزام اکیپ‌های پزشکی به مناطق محروم، نمایش رزمی فرهنگی در نواحی مقاومت به ویژه ناحیه حسین (ع) اهواز، اجتماع بانوان فاطمی، افتتاحیه جشنواره پوشاک ایرانی اسلامی و رزمایش محرومیت‌زدایی در عرصه‌های دامی و زراعی در این هفته برنامه‌ریزی شده است.

سردار شاهوارپور اظهار کرد: تولید و بازنشر تولیدات فرهنگی، دیدار با نماینده ولی فقیه و ائمه جمعه، برگزاری یادواره شهدا در تعدادی از شهرها، برگزاری نشست‌های بصیرتی و نشست استانی مبلغین شبکه روشنگری، دیدار با خانواده معظم شهدا با اولویت شهدای جنگ ۱۲ روزه، اعزام گروه‌های جهادی به مناطق محروم، برپایی ایستگاه سلامت در مصلی‌های نماز جمعه، گشت‌های رضویون، جشنواره علمی و استانی با نام شهید چمران، برگزاری اختتامیه سوگواره تعزیه یاس نبی در شهرستان لالی، تجلیل از قهرمانان ورزشی مدال آور، تجمع زهراییان در حسینیه ثارالله(ع)، برگزاری همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی و برپایی نمایشگاه، فراخوان کتاب برتر سال بسیج با محوریت علمی، برپایی هیات‌های عزاداری به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه‌(س)، اجرای نمایش بزرگ بهشت در آتش در پارک خلیج فارس، اجتماع بازاریان بسیجی، اجتماع بزرگ دختران فاطمی، همایش بانوان تمدن‌ساز و همایش سراسری بسیج اساتید دیگر برنامه‌های این هفته هستند.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: برگزاری اختتامیه جشنواره دهمین رویداد رسانه‌ای ابوذر، بازسازی تعدادی از مدارس در منطقه محروم، اهدای جهیزیه به زوج‌های کم درآمد، نمایش اقتدار و حضور بسیجیان در تجمع استانی، غبارروبی از مزار شهدا، رویداد ملی راهیان نور و تجلیل از فعالان میزهای خدمت نیز در این هفته در دستور کار ماست. برنامه محوری کشوری هفته بسیج در روز جمعه برگزار می‌شود که چهار هزار نفر از عشایر اقوام مختلف کشور در شلمچه تجمع می‌کنند.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  مخاطب گرامی از انتشار نظرات تکراری و یا به زبانی غیر از فارسی و یا حاوی توهین معذوریم
  کد امنیتی:
 
 آخرین اخبار
  آرزوی موفقیت المپیاکوس برای طارمی
  تداوم تامین پایدار آب شرب با اجرای طرح‌های اصلاح و بازسازی شبکه
  هوای ۷ شهر خوزستان در وضعیت «قابل قبول»
  آغاز طرح «نخاله صفر» در اهواز
  ثبت سفارش واردات خودروی ایرانیان مقیم خارج از کشور آغاز شد
  دلار ۱۶۰ هزار تومانی هم خریدار ندارد
  پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
  هوشمندسازی پایانه مرزی چذابه برای توسعه تجارت
  جلوگیری از تغییر کاربری ۱۴۲ هزار هکتار اراضی زراعی در خوزستان
  خوزستان کانون یک سوم عقرب گزیدگی‌های کشور
  اجرای مانور سراسری طرح مهتاب در بخش غیزانیه اهواز
  لزوم توجه جدی به توسعه زیرساخت‌های رشته سوارکاری در خوزستان
  توقف اعتبارات پیش‌دبستانی پوشش تحصیلی را کاهش داد
  نصب ۴۹ دوربین نظارتی و ثبت تخلف جدید در محورهای خوزستان
  بازگشت ۶ دکل به چرخه فعالیت؛ آغاز فصل تازه در شرکت ملی حفاری ایران
  مدیر کل محیط زیست خوزستان: رویکرد ما تعامل سازنده با صنایع در چارچوب قانون است
  الزام شهرداری اهواز به محاسبه حقوق از طریق سامانه مدیریت منابع انسانی
  پیگیری سلامت‌محوری در رستوران‌های جدید خوزستان
  توسعه سامانه‌های نظارت جاده‌ای در استان افزایش ۴۹ سامانه هوشمند نظارتی در محورهای خوزستان
  افزایش دما و شرجی در راه خوزستان
  افتتاح نخستین پایگاه فرودگاهی اورژانس زنان در آبادان/ فعالیت بیش از ۴۰ پایگاه اورژانس زنان
  واکنش‌ها به توافق ایران و آمریکا؛ از استقبال جهانی تا خشم صهیونیست‌ها
  جزئیاتی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
  ایران و آمریکا پایان فوری و دائمی جنگ در تمام جبهه‌ها از جمله لبنان را اعلام کردند
  آمریکا وادار به امضای تفاهم پایان جنگ با ایران و جبهه مقاومت شد
  بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ
  ثبت بیش از ۵۲ هزار فرصت شغلی در خوزستان
  چروک دور چشم؛ انواع و درمان
  سرپرست کتابخانه‌های خوزستان: خیرین از سامانه «اهدانش» برای کتابخانه‌سازی مشارکت کنند
  حضور نماینده تهران در مجلس در اجتماع پرشور مردم انقلابی احمدآبادمستوفی
  اجرای طرح نظارتی «آبفا» در کیلان؛ ۹۰ دستگاه کاهنده مصرف در اماکن عمومی نصب شد
  اجرای طرح کهاب در جایگاه چندمنظوره شهید لطفی شهرستان بهارستان
  «ستاره شهر» در آستانه درخشش؛ بازدید پارلمان شهری از مجهزترین مجتمع تجاری‌-ورزشی منطقه
  شهردار و اعضای شورای شهر با قاسمی دیدار کردند / تأکید بر هم افزایی میان شهرداری و بخشداری در راستای ارائه خدمات بهتر به مردم
  گام بلند مدیریت شهری صالحیه در مسیر توسعه پایدار
  مدرسه 9 کلاسه شهرداری نصیرشهر به نام دبستان شهدای شجره طیبه میناب نامگذاری می شود
  25 قلاده سگ در نصیرشهر زنده گیری شد
  اختصاص ۱۴۰ میلیارد تومان برای توسعه فضاهای آموزشی ملارد
  پاکسازی گسترده محور امام حسین(ع) ملارد پس از یک دهه
  از مطالبه تا اقدام ؛ رینگ آبشناسان زیر چرخ بهسازی و توسعه
  برگزاری جلسه کمیسیون حمل‌ونقل و تاکسیرانی با حضور مسئولان شهری و نمایندگان رانندگان
  بررسی روند اجرای پروژه‌های ترافیکی شهر گلستان در نشست مشترک رئیس پلیس راهور غرب استان تهران با شهردار گلستان
  افزایش مبلغ و تعداد تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی
  مشکل کارت به کارت در بانک‌های تجارت و صادرات رفع شد
  کالابرگ این کدملی‌ها از فردا فعال می‌شود
  ادامه آخرین اخبار
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
خوزنا شروع فعالیت: 1388
khoozna@gmail.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار