| پایگاه خبری خوزنا: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان از نجات بیشهزارهای چم عربان در شهرستان گتوند خبر داد و گفت: آتشسوزی در این بیشهزار با عملیات بهموقع اطفای حریق از سوی نیروهای یگان حفاظت مهار شد.
فتحالله ابوعلی، روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در پی وقوع آتشسوزی در بیشهزار پلاک «چم عربان» گتوند، نیروهای یگان حفاظت بلافاصله به محل اعزام شدند و عملیات مهار حریق را آغاز کردند.
وی افزود: با انجام اقدامات لازم، از گسترش و سرایت آتش به سایر قسمتهای بیشهزار و پوشش گیاهی منطقه بهطور کامل جلوگیری شد.
ابوعلی با بیان اینکه مهار آتش ۲ ساعت به طول انجامید، گفت: با توجه به تراکم پوشش گیاهی و شدت آتشسوزی، اطفای حریق با همکاری نیروهای آتشنشانی انجام شد که این امر به روند عملیات سرعت بخشید.
به گزارش ایرنا، طی چند روز اخیر نیز ۱۵ هکتار از عرصههای طبیعی علمدار بهبهان طعمه حریق شده بود.
گتوند یکی از شهرستانهای استان خوزستان است که در شمال این استان و در مسیر ارتباطی اهواز به شوشتر و مسجدسلیمان قرار دارد.
این منطقه بهواسطه مجاورت با رودخانه کارون و وجود سد و نیروگاه بزرگ گتوند علیا، از نقاط مهم خوزستان در حوزه آب و انرژی به شمار میرود و بخش قابل توجهی از ظرفیتهای آن به کشاورزی و دامداری نیز وابسته است.
|