صفحه اول     تماس با ما     پیوندها     درباره ما  
شنبه، 21 شهریور 1405 - 17:42   
  تازه ترین اخبار:  
 پربازدیدترین اخبار
  بررسی فرصت‌ها و راهکارهای علمی حفظ باروری پس از ۳۰ سالگی
  پرونده آزمون‌های ورودی آموزش عالی ۱۴۰۵ بسته شد
  یک مرکز جراحی زیرزمینی در اهواز پلمب و پنج نفر بازداشت شدند
  پیش‌بینی افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان
  آیا واقعاً آب سخت به مو آسیب می‌زند؟
  کشف جسد جوان ۱۸ ساله در کانال آب انجیرک دزفول
  امام جمعه موقت اهواز: تنگه هرمز قدرتی فراتر از هزاران بمب اتم دارد
  اقتصاد دیجیتال ایران در آستانه اعلام یک رقم تازه
  آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
  امام جمعه دزفول: هرگونه اختلاف افکنی در جامعه حرام شرعی است
  قبل از ورزش سراغ شبکه‌های اجتماعی نروید!
  شکستن چرخه تورم؟
  قیمت طلا افزایش یافت
  تاکید سرپرست فرمانداری شادگان بر شناسایی نقاط حادثه‌خیز این شهرستان
 
 یادداشت
  از مدیریت و کادرفنی؛ تخصص و تجربه در قلب فولاد
فولاد خوزستان امروز مجموعه‌ای از ظرفیت‌های مختلف را در اختیار دارد؛ از مدیریت کاربلد و باتجربه گرفته تا کادر فنی، بازیکنان باتجربه و مهم‌تر از همه، جوانانی که از دل فوتبال پایه و آکادمی آمده‌اند؛ آنچه می‌تواند این ظرفیت‌ها را به موفقیت تبدیل کند، ثبات و آرامش است.
  صالح بمان
  فرشتگان زمینی؛ طلایه‌داران آسمان ایمان و ایثار
  عدالت آموزشی در خوزستان؛ از پنجره‌های دو جداره تا مدارس بدون کولر
  روایت فراموش‌نشدنیِ از کتاب‌فروش‌های کنار خیابان شهر اهواز
  پیوند دولت، ملت و سپاه؛ ستون فقرات ایران قوی
  اندیمشک؛ جهانشهر ریلی ایران
  بازی عامل رشد همه‌جانبه کودکان؛ از مهارت‌آموزی تا اجتماعی شدن
  نادان، اینجا آبادان است
  اولویت آب؛ چالش حیاتی دولت چهاردهم برای توسعه
 
 گزارش
  چرخشِ چرخه‌ی امید در تولید
  دست دلالان از قیمت گذاری برنج کوتاه می‌شود
  آمایش سرزمین در برنامه هفتم مورد توجه قرار گیرد
  آیین نکوداشت استاد زال پور در دزفول برگزار گردید
  قطع آب کرخه در ۱۰ هزار هکتار زمین‌ کشاورزی دشت‌آزادگان
  پیاز به نرخ دلار و خرمایی که به دهان خارجی‌ها شیرین است
  آهوی ریم در دام بی تدبیری!
  فاضلاب شهری؛ بزرگترین تهدید سلامتی انسان
  از زالودرمانی تا فواید بسیار آن
  سد گتوند بلای جان کشاورزی در خوزستان
 
 وب گردی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 237798صفحه نخست » آخرین اخبار چهارشنبه، 11 شهریور 1405 - 11:58
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز مطرح کرد مصرف برق اهواز معادل مجموع اصفهان و مشهد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز با تاکید بر لزوم رعایت قانون و شرع در بهره‌برداری از شبکه توزیع برق، خواستار تعامل همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و حمایتی برای ساماندهی انشعاب‌های غیرمجاز و پایداری شبکه در کلان‌شهر اهواز شد.
  
پایگاه خبری خوزنا:

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز با تاکید بر لزوم رعایت قانون و شرع در بهره‌برداری از شبکه توزیع برق، خواستار تعامل همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و حمایتی برای ساماندهی انشعاب‌های غیرمجاز و پایداری شبکه در کلان‌شهر اهواز شد.

محمد فراتی در گفت و گو با ایسنا در تشریح وضعیت پایداری شبکه و چالش‌های پیش‌روی توزیع برق در کلان‌شهر اهواز،با اشاره به ابعاد قانونی و شرعی استفاده از انشعاب‌های غیرمجاز اظهار کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، رعایت قوانین جاری کشور و موازین شرعی به عنوان تکلیفی دوجانبه اهمیت ویژه‌ای دارد. براساس قوانین مربوطه، استفاده غیرمجاز از شبکه برق جرم‌انگاری شده و دارای مجازات قانونی است. از نظر شرعی نیز مراجع عظام تقلید و به‌ویژه مقام معظم رهبری، بارها بر حرمت شرعی استفاده غیرمجاز از برق تاکید فرموده‌اند.

وی با تاکید بر ضرورت برخورد محترمانه و اقناعی با شهروندان افزود: اولویت نخست ما همواره تعامل، توصیه‌های خیرخواهانه و تکریم مردم است، چراکه تجربه نشان داده هر جا به شهروندان احترام گذاشته‌ایم، بالاترین سطح همکاری را از سوی آن‌ها شاهد بوده‌ایم. در این راستا، با حمایت‌های فرماندار، تلاش‌های ارزنده نیروی انتظامی و همکاری بخشداری‌ها و دهیاری‌ها، طرح‌های مقابله با انشعاب‌های غیرمجاز را با جدیت بیشتری به‌ویژه در مناطقی مانند اسلام‌آباد پیگیری خواهیم کرد.

چالش جدی انشعاب‌های غیرمجاز در اسلام‌آباد و کوی علوی

فراتی، به حجم بالای انشعاب‌های غیرمجاز در برخی مناطق اهواز اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، منطقه اسلام‌آباد با حدود سه هزار انشعاب غیرمجاز روبروست. همچنین طبق گزارش مدیر منطقه ۶ توزیع برق، در محدوده کوی علوی با پدیده مخرب حدود ۴۰ هزار انشعاب غیرمجاز مواجه هستیم. این چالش در بخش آبفا نیز وجود دارد، به طوری که بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز، حدود ۸۰ هزار انشعاب غیرمجاز آب در این مناطق شناسایی شده است که این حجم از برداشت‌های غیرقانونی، صدمات جدی به زیرساخت‌ها و خدمات‌رسانی به شهروندان وارد می‌کند.

وی با اشاره به ساختار درآمد-هزینه‌ای شرکت‌های توزیع برق توضیح داد: شرکت‌های توزیع به صورت غیردولتی و درآمد- هزینه‌ای اداره می‌شوند و تمامی منابع مالی آن‌ها از پرداخت بهای انشعاب قانونی و قبوض مصرفی شهروندان تامین می‌شود. این درآمدها مستقیماً صرف پرداخت حقوق پرسنل، تامین ماشین‌آلات، نگهداری شبکه، خرید ترانسفورماتور و تجهیزات و در نهایت بهسازی مبلمان شهری و خدمات برق‌رسانی به جمعیت دو میلیون نفری تحت پوشش می‌شود، بنابراین صیانت از این منابع، حق‌الناس و ضامن بقای خدمات است.

مقایسه مصرف برق اهواز با سایر کلان‌شهرها

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز با ارائه آماری از حجم مصرف انرژی در این کلان‌شهر گفت: شاید این آمار بارها تکرار شده باشد، اما برای تبیین ابعاد کار باید اشاره کرد که میزان مصرف برق در کلان‌شهر اهواز با مجموع مصرف کلان‌شهرهای مشهد و اصفهان برابری می‌کند. ما پس از پایتخت، معادل سه‌چهارم تهرانِ چند میلیون نفری، برق مصرف می‌کنیم و این حجم عظیم انرژی باید از بستر تاسیسات، شبکه‌های فشار متوسط، ایستگاه‌ها، ترانسفورماتورها و کابل‌ها عبور کند.

وی در خصوص تفاوت شرایط جوی و استهلاک شبکه در خوزستان بیان کرد: در کلان‌شهری مانند مشهد، اوج گرما شاید محدود به دو ساعت در میانه روز باشد، اما در اهواز تنش حرارتی و بار کامل(فول‌باری) شبکه به صورت مستمر بین ۲۰ تا ۲۴ ساعت در شبانه‌روز ادامه دارد. این گرمای طاقت‌فرسا هزینه‌های نگهداری و تعمیرات ما را به شدت افزایش می‌دهد؛ به عنوان نمونه، تجهیزاتی مانند «مقره» که در سایر نقاط کشور عمر مفیدی بین ۳۰ تا ۵۰ سال دارند، در اقلیم اهواز به دلیل شرایط جوی خاص و رطوبت بالا، گاهی باید پس از ۴ یا ۵ سال تعویض شوند.

کاهش ۷۰ درصدی خاموشی‌های نوبتی نسبت به سال گذشته

فراتی، ضمن عذرخواهی از مردم خوزستان بابت قطعی‌های ناخواسته برق، اظهار کرد: خاموشی‌های نوبتی همواره مایه ناخرسندی و بروز سختی برای مردم خوزستان است و ما بابت این موضوع پوزش می‌طلبیم. با این حال، با تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، میزان خاموشی‌های امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۷۰ درصد کاهش یافته است. سال گذشته اعمال خاموشی‌های نوبتی از ۱۷ فروردین‌ماه آغاز شد، در حالی که امسال با مدیریت بهینه، این روند از ۲۰ تیرماه شروع شد و در مقاطعی نیز تسهیلات و تخفیف‌هایی اعمال شد.

علل کمبود انرژی در شبکه سراسری

وی در تشریح علل کمبود انرژی در شبکه سراسری گفت: خروج موقت چهار واحد از نیروگاه‌های برق‌آبی سدهای کارون ۳ و ۴ و افت تولید برخی نیروگاه‌های دیگر، تراز تولید و مصرف را تحت تاثیر قرار داد. ساختار تولید برق کشور در دوران جنگ تحمیلی نیز با آسیب دیدن ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات از نیروگاه‌های حرارتی و از مدار خارج شدن تاسیسات مهمی چون نیروگاه فجر(تامین‌کننده برق پتروشیمی‌ها) آسیب‌های جدی دید که بازسازی آن‌ها با مجاهدت فراوان انجام شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز در ادامه خاطرنشان کرد: در شرایط حساس کنونی، اولویت ما برنامه‌ریزی دقیق و هوشمندانه است تا علاوه بر تامین برق پایدار برای مصارف خانگی و رفاه مردم، چرخ اقتصاد، صنایع فولاد و پتروشیمی کشور نیز بدون وقفه به گردش خود ادامه دهد. خوشبختانه امسال با تلاش مجموعه وزارت نیرو، حدود هزار مگاوات انرژی بیشتری نسبت به سال گذشته تحویل صنایع و مردم خوزستان شده است.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  مخاطب گرامی از انتشار نظرات تکراری و یا به زبانی غیر از فارسی و یا حاوی توهین معذوریم
  کد امنیتی:
 
 آخرین اخبار
  سه پرونده قصاص نفس در خوزستان به صلح ختم شد
  زنگ خطر چاقی در کودکان؛ از دیابت و کبدچرب تا بلوغ زودرس
  افزایش رطوبت و شرجی در برخی مناطق خوزستان
  ۱۶ مدال سهم خوزستان از مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی
  بهره‌برداری از پایانه مخازن فرآورده‌های نفتی بندرامام/ افزایش ۷۱ هزار مترمکعبی ظرفیت ذخیره
  ۳ مدال دستاورد خوزستان از مسابقات انتخابی تیم ملی پانکریشن، MMA و گراپلینگ
  نسخه تازه برای پایگاه‌های تاریخی ایران؛ از تخت جمشید تا توس
  حدود ۹۰ درصد پایه اولی‌های خوزستانی ثبت‌نام کردند/هیچ کلاس اولی بدون معلم نمی‌ماند
  رایزنی‌ها برای ازسرگیری فعالیت مرزهای مشترک خوزستان با عراق در جریان است
  عمارت سه‌گوش؛ پلی میان گذشته و آینده/ آیا نخستین سقف دال مجوف بتنی در «سه‌گوش» ساخته شده؟
  احتمال وقوع سیل در خوزستان وجود دارد/ ترمیم سیل‌بندها نباید منتظر وقوع حادثه بماند
  آماه‌باش کامل راهداری خوزستان برای روزهای پایانی سفرهای تابستانی
  نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه یازدهم به زودی اعلام می‌شود
  قیمت طلا افزایش یافت
  «هلالی آبگیر»؛ امید تازه برای نجات مراتع خشک خوزستان
  قطب‌های تولید «محصولات استراتژیک زراعی» در ایران
  صنعت نفت امروز بالاخره از قعر جدول جدا می‌شود؟
  بسته شدن مرزهای شلمچه و چذابه تا اطلاع ثانوی توسط عراق
  تاکید سرپرست فرمانداری شادگان بر شناسایی نقاط حادثه‌خیز این شهرستان
  درخشش دختران خوزستانی با کسب ۴ مدال در مسابقات دوچرخه‌سواری کشور
  آیا واقعاً آب سخت به مو آسیب می‌زند؟
  اخباری: بعید می‌دانم تیمی برای نبردن بازی کند
  نوری: سازمان لیگ به حرف‌های باشگاه صنعت نفت اهمیت نداد/ هواداران حق دارند اعتراض کنند
  بررسی فرصت‌ها و راهکارهای علمی حفظ باروری پس از ۳۰ سالگی
  پرونده آزمون‌های ورودی آموزش عالی ۱۴۰۵ بسته شد
  آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
  شکستن چرخه تورم؟
  اقتصاد دیجیتال ایران در آستانه اعلام یک رقم تازه
  چرا موبایل جای خاطره‌سازی خانوادگی را می‌گیرد؟
  قبل از ورزش سراغ شبکه‌های اجتماعی نروید!
  امام جمعه موقت اهواز: تنگه هرمز قدرتی فراتر از هزاران بمب اتم دارد
  امام جمعه دزفول: هرگونه اختلاف افکنی در جامعه حرام شرعی است
  دستگیری ۵۲ متهم در طرح امنیت محله محور در ماهشهر
  مهلت بیمه محصولات تابستانه در دزفول تا پایان شهریور تمدید شد
  امام جمعه آبادان: پالایشگاه آبادان نباید به بخش خصوصی واگذار شود
  پیش‌بینی افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان
  کشف جسد جوان ۱۸ ساله در کانال آب انجیرک دزفول
  یک مرکز جراحی زیرزمینی در اهواز پلمب و پنج نفر بازداشت شدند
  افزایش نرخ بنزین تأثیری بر قیمت کالاهای اساسی ندارد؛ نان گران نمی‌شود
  خلیفه‌اصل: اگر در اهواز بازی می‌کردیم، ۵ امتیاز بیشتر داشتیم
  سومی خوزستان در مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری نوجوانان ایران
  فراموشی گذشته ناممکن است؛ راز تبدیل «زخم باز» به «تجربه زیسته»
  ارتقای سطح کیفی آب شرب خوزستان با اجرای طرح جامع کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی
  کشف ۲۵ تن کنجاله سویای دامی مخلوط با شن و ماسه در اندیمشک
  فرماندار: هیچ دستگاهی اجازه قطع خدمات اولیه مدارس شوش را ندارد
  ادامه آخرین اخبار
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
خوزنا شروع فعالیت: 1388
khoozna@gmail.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار