| پایگاه خبری خوزنا: رئیس پلیس آگاهی خوزستان از دستگیری عامل کلاهبرداری از طریق رسید جعلی و اسکناسهای یکصد دلاری تقلبی از فروشندگان لوازم خانگی، در اهواز خبر داد.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ سهراب حسیننژاد روز چهارشنبه در این خصوص اظهار کرد: در پی ارجاع ۲ فقره پرونده قضائی با موضوع کلاهبرداری در خرید کالا از فروشندگان لوازم خانگی، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس در بررسیهای انجامشده مشخص کردند که متهم با استفاده از رسیدهای واریز جعلی و اسکناسهای ۱۰۰ دلاری جعلی، ضمن جلب اعتماد شکات، مبادرت به انجام معاملات و تحصیل مال از طریق اقدامات متقلبانه به مبلغ ۱۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال کرده است.
رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان ادامه داد: متهم در تحقیقات انجامشده به ۲ فقره کلاهبرداری به این روش اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ حسیننژاد با اشاره به کشف ۲۰ برگ اسکناس ۱۰۰ دلاری جعلی از متهم به شهروندان توصیه کرد: در معاملات و دادوستدها تنها به رسید ارائهشده توسط خریدار اعتماد نکرده و با فعالسازی سامانه پیامکی حساب بانکی، از واریز وجه اطمینان حاصل کنند.
پیش از این نیز فرمانده انتظامی خوزستان از کشف ۲۳۷ میلیون ریال اسکناس جعلی در شهرستان اهواز و دستگیری ۹ جاعل در این رابطه خبر داد.
|