صفحه اول     تماس با ما     پیوندها     درباره ما  
چهارشنبه، 9 خرداد 1403 - 06:09   
  تازه ترین اخبار:  
 پربازدیدترین اخبار
  وضعیت دما و بارش کشور تا نیمه تیرماه
  چینی‌ها دیابت را درمان کردند
  افزایش نرخ سکته مغزی در بین جوانان
  بدهی به گندمکاران را تسویه می‌کنیم
  خالکوبی خطر ابتلا به سرطان را ۲۱ درصد افزایش می‌دهد
  اولین عمل موفقیت آمیز باز کلیه در تویسرکان
  تولید یک تجهیز ریلی برای اولین بار در کشور
  مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد بعنوان رئیس کمیته امداد و نجات ستاد اربعین استان منصوب شد
  اجرای طرح زراعت چوب در خوزستان
  رفع اختلالات ارتباطی ناشی از تخریب شبکه فیبرنوری، در آبادان و شادگان
  هشدار وزارت بهداشت درمورد تغییر رنگ چشم
  تعیین الگوی کشت تابستانه در خوزستان
  مراسم یادبود رئیس جمهور شهید و سایر شهدای خدمت در شرکت نفت و گاز کارون برگزار شد
  ماده‌ای مخفی در انار دشمن آلزایمر است
 
 یادداشت
  حریق در بیشه
  اربعین؛ نمایش بزرگی از اقتدار و ظرفیت جامعه اسلامی
  عامل موفقیت دکترین نظامی کشور چیست؟
  لزوم مبارزه با مبانی دیکته شده غربی ها
  عشق و ارادت علامه امینی به مولا علی (ع)
  صحابه در رکاب حسین (ع)
  جامعه‌شناسی دینی و دیوار کوتاهش!
  از (( سنگ نگاره ها )) تا فضای مجازی
  *پارک بی بی مریم ایذه تفریگاه یا قتلگاه؟
  راز لوح پاشی و عنوان بخشی به عبدالباقی چه بود !
 
 گزارش
  دست دلالان از قیمت گذاری برنج کوتاه می‌شود
  آمایش سرزمین در برنامه هفتم مورد توجه قرار گیرد
  آیین نکوداشت استاد زال پور در دزفول برگزار گردید
  قطع آب کرخه در ۱۰ هزار هکتار زمین‌ کشاورزی دشت‌آزادگان
  پیاز به نرخ دلار و خرمایی که به دهان خارجی‌ها شیرین است
  آهوی ریم در دام بی تدبیری!
  فاضلاب شهری؛ بزرگترین تهدید سلامتی انسان
  از زالودرمانی تا فواید بسیار آن
  سد گتوند بلای جان کشاورزی در خوزستان
  نشست هیئت علمی موسسه ی زبان خوزی گویش(دزفولی/شوشتری) برگزار گردید
 
 وب گردی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 34481صفحه نخست » آخرین اخبار سه شنبه، 10 تیر 1393 - 18:53
راه های مقابله با تشنگی در ماه رمضان
  

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: در مواقعی که ماه مبارک رمضان با روزهای بلند تابستان مقارن می شود، یکی از مشکلات اساسی روزه داران، بروز تشنگی در طول روز است. به منظور پیشگیری از کم آبی باید مایعات فراوان بین افطار تا سحر مصرف شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) –منطقه خوزستان- مهنوش صاحبدل اظهار کرد: روزه‌داران باید حدود 8 تا 10 لیوان آب آشامیدنی بهداشتی و مایعات سالم دیگر در فاصله افطار تا سحر بنوشند.
وی افزود: توصیه می شود شروع افطار با شیر گرم، آب گرم یا چای کم رنگ تازه دم باشد. استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش،حلیم کم روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه دار می شود.
صاحبدل ادامه داد: از مصرف آب سرد، شربت و یا نوشابه همراه با  افطار پرهیز شود.
وی گفت: در وعده شام مصرف مایعات سالم مانند آب، دوغ بدون گاز و کم نمک ،شربت های خانگی و آبمیوه های تازه طبیعی مانند آب پرتقال و طالبی  توصیه می شود.  همچنین مصرف شربت های خانگی که با آبلیمو، خاکشیر یا عرقیات گیاهی تهیه شده باشد و آبمیوه های تازه در فاصله بعد از شام تا سحر بسیار مناسب است.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان توضیح داد: در وعده سحری هم روزه داران باید یک فنجان چای و قبل از آن میوه‌هایی همچون هندوانه و سالاد مصرف کنند تا املاح مورد نیاز بدن تامین شود. مصرف آب به مقدارزیاد در وعده سحری و مخصوصا بین غذا توصیه نمی شود زیرا موجب رقیق شدن شیره معده و آنزیم های گوارشی شده و روند هضم غذا مختل می شود.
وی گفت: در وعده سحری مصرف سالاد شامل خیار، گوجه، هویج، جوانه غلات و حبوبات و به ویژه کاهو توصیه می شود. کاهو در مقایسه با سایر سبزیها دارای آب بسیار زیادی است و از احساس تشنگی در طول روز کم می کند. همچنین مصرف غذهای آبکی مثل خورش ها و خوراک ها در وعده سحری توصیه می شود.
 صاحبدل عنوان کرد: مصرف زیاد چای به ویژه چای غلیظ یا شیرین توصیه نمی شود زیرا  مصرف زیاد آن موجب دفع آب بدن و افزایش احساس تشنگی می شود.
 کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان افزود: به منظور حفظ سلامتی روزه داران در ایام ماه مبارک و بقیه ایام سال از مصرف نوشابه های گازدار، رژیمی، آبمیوه های مصنوعی، دوغ گازدار و ماء شعیر به ویژه در وعده سحری باید پرهیز شود.
وی ادامه داد: برای پیشـگیری از یبوست، مصرف آب و مایعـات سـالم و میوه های و سبزی های آبدار و مصـرف بیشتر شیر و دوغ (مصرف کمتر ماست) توصیه می شود.
 صاحبدل گفت: محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است. دریافت اضافه نمک، بدن را مجبور به واکنش نموده و برای دفع این نمک اضافی ، مقادیر زیادی آب از بدن دفع شده و  موجب کم آبی بدن و بروز تشنگی می شود. توصیه می شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای آشپزی لازم است، دیگر سر سفره به غذا نمک اضافه نشود.
 کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان یادآور شد: مصرف مواد غذایی پرپروتئین در وعده ی سحری مانند کباب ها به دلیل داشتن پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعات اولیه روز شده، روزه دار را دچار تشنگی شدید می کند.

 

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  مخاطب گرامی از انتشار نظرات تکراری و یا به زبانی غیر از فارسی و یا حاوی توهین معذوریم
  کد امنیتی:
 
 آخرین اخبار
  واکنش دبیرکل اتحادیه عرب به بمباران اردوگاه آوارگان در رفح
  درخواست الجزایر برای تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت
  داوطلبان انتخابات فاقد شرایط لازم، ثبت نام نمی شوند
  سرقت با استفاده از نوشیدنی‌های خواب‌آور
  نبود امکانات برای کودکان و‌نوجوانان شهر جدید مهستان
  خدحافظی نفت آبادان با لیگ ر فوتبال
  اجرای ۱۰ طرح صنعتی در شهرستان خانمیرزا
  شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار پرونده جدید مالیاتی در سال گذشته
  مطالبه مردما ز نحوه هزینه‌کرد مالیات پرداختی بجاست
  چقدربه به شهرداری‌ها و دهیاری‌هاپرداخت شد؟
  هشدار وزارت بهداشت درمورد تغییر رنگ چشم
  دستگیری اعضای باند سرقت طلا از بانوان کهنسال
  این بخش از مغز، «مهربان» است
  رمزگشایی دانشمندان از اختلال لخته خون ناشی از واکسن کرونا
  اولویت در غنی‌سازی اوقات فراغت با مناطق محروم است
  دریافت مجوز ساخت پنج پترو پالایش در خوزستان
  اجرای طرح زراعت چوب در خوزستان
  تاکید بر لزوم جلوگیری از بازاریابی محصولات دخانی
  ولد ۶ گوساله‌ گوزن زرد ایرانی در بهار امسال
  قطع گاز در رشت و رودبار
  تصویب سند سبک پوشش اسلامی-ایرانی
  کشت برنج بدون سم در شالیزار‌های مازندران
  دستگیری قاتل پنج عضو خانواده سیرجانی در دستور کار پلیس
  انتخاب قالیباف به سمت ریاست مجلس دوازدهم
  تاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران
  ایجاد اشتغال در خوزستان توازن ندارد
  چنذ خوزستانی راهی مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) می‌شوند؟
  هشدار فرماندار شوش نسبت به گسترش آفت کرم برگ خوار در مزارع
  زنان سال‌خورده قم طعمه سارق خیرنما
  ارائه خدمات پزشکی رایگان به اهالی منطقه ماسور خرم آباد
  یزد تولید کننده روغن‌های خوراکی فراتر از استانداردهای جهانی
  مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد بعنوان رئیس کمیته امداد و نجات ستاد اربعین استان منصوب شد
  سرقت با استفاده از نوشیدنی‌های خواب‌آور در اهواز
  این ویتامین را صبح‌ها بخورید؛ بهتر جذب می‌شود
  این نشانه مشخص می‌کند که شما بیماری قند دارید
  سهم ۶۰ درصدی خیّران ایران در مدرسه‌سازی
  سامانه «سیات» برای مبارزه با قاچاق راه‌اندازی شد
  خوزستان جایگاه هفتم نرخ بیکاری کشور را دارد
  دزفول در مشهد صاحب خیابان شد
  توجه به نشان استاندارد و برچسب انرژی در خرید کولر ضروری است
  ورود سامانه بارشی جدید به ۱۳ استان از فردا
  جزئیات جدید‌ فروش اینترنتی نان‌
  ۲ کلاهبردار با ۵۰۰ سکه تقلبی در دزفول دستگیر شدند
  تولید روزانه حدود ۱۰۰ تن کود کمپوست در اهواز
  وقوع دما‌های ۴۸ درجه و بالاتر در بهار خوزستان
  ادامه آخرین اخبار
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
خوزنا شروع فعالیت: 1388
khoozna@gmail.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار